Peygamber devesi

erkineren

Yumurta
Üye
Selamlar arkadaşlar YouTube üzerinden video paylaşımı yapıyorum kanal ismi yazmıycam reklam yapmamak adına.Ekstra canlı eklemek için aklıma peygamber devesi geldi ama beslemek yasal mı videosunu vs çekeceğim için sorun olmuycak canlılar olsun istiyorum.Yaşadığım yerde dağlık alanlar olduğu için arada denk geliyorum peygamber devesi böceğine .Bilgi verirseniz sevinirim 🙏🏻

Emirdemir43

Yumurta
Üye
Genellikle mantis reliogosa türü bulunur bu tür 6-8cm arası boyutdadır dişilerinde 8 segment erkeklerinde 6 segment bulunur. Yetişkin olduğunu kanatları varsa anlarsınız yetişkinlere çoğu böceği verebilirsiniz çekirge, örümcek, kara sinek ve at sineği gibi böceklerle besleyebilirsiniz videolarınızı görürsem izlerim :)

FatihBurak

Larva
Üye
Selamlar arkadaşlar YouTube üzerinden video paylaşımı yapıyorum kanal ismi yazmıycam reklam yapmamak adına.Ekstra canlı eklemek için aklıma peygamber devesi geldi ama beslemek yasal mı videosunu vs çekeceğim için sorun olmuycak canlılar olsun istiyorum.Yaşadığım yerde dağlık alanlar olduğu için arada denk geliyorum peygamber devesi böceğine .Bilgi verirseniz sevinirim 🙏🏻
Değil diye biliyorum hatırladığım Tuğkan abinin kanalındada vardı.

erkineren

Yumurta
Üye
Genellikle mantis reliogosa türü bulunur bu tür 6-8cm arası boyutdadır dişilerinde 8 segment erkeklerinde 6 segment bulunur. Yetişkin olduğunu kanatları varsa anlarsınız yetişkinlere çoğu böceği verebilirsiniz çekirge, örümcek, kara sinek ve at sineği gibi böceklerle besleyebilirsiniz videolarınızı görürsem izlerim :)
Reklam sayılmasın diye kanal ismini yazmadım .Şuan zaten messor kraliçesinin yumurtlaması ile başladım.Aralıklar ile durumunu paylaşıyorum .Harici olarak test tüpü hazırlanışı,evde basit outworld vs yapımı gibi şeyler ekledim. Tuğkan abinin son videosunda yoruma kalp bırakmıştı maalesef düzenleyince kalp gidiyormuş gitti yoksa oradan bulabilirdiniz.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler 🙏🏻

Değil diye biliyorum hatırladığım Tuğkan abinin kanalındada vardı.
Ben de daha önce gördüm ama satışı vs zaten yasak ama doğada denk gelirsem alıp beslemek yasak mı bunu bilemedim

Emirdemir43

Yumurta
Üye
Ben sana aboneyim herhalde :) emin olmak için peygamber develesiyle video atmanı bekleyeceğim.