PC hakkında

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
selamlar bilgisayarımda arkada çalışan nerdeyse hiçbir ekstra bir uygulama olmasa bile PC GPU su %100 kullanılıyor sebebi nedir görev yöneticisinde %75 kullanılıyor ve VİDEO ENCODE kullanıyor %75 bunlar nedir
sağ alltaki pencerede açık olan programların resimlerini ekledim

Ekli dosyalar

• resim_2022-09-04_213414498.png
    resim_2022-09-04_213414498.png
    975 bayt · Görüntüleme: 33

Ünal

Pupa
Üye
Dostum alakasız bı konu sil bence modlar silmeden

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
"Diğer" konusu adı üstünde hobi hariç diğer soruları sormak için var diye biliyorum ve daha önceden direksiyon seti önerisi bile sormuştum ki arkadaşın dediği gibi telefon soranlar da var böyle düşünmenizin sebebi nedir acaba?

Ünal

Pupa
Üye
Modlar bakar diğer başlığına pek hakim deilim doru değilse modlar siler

Ünal

Pupa
Üye
"Diğer" konusu adı üstünde hobi hariç diğer soruları sormak için var diye biliyorum ve daha önceden direksiyon seti önerisi bile sormuştum ki arkadaşın dediği gibi telefon soranlar da var böyle düşünmenizin sebebi nedir acaba?
Dediğim gibi pek hakim deilim diğer başlığına şey olarak düşünüyordum tarantula ant vs den başka hayvanlar için diye düşünüyordum

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Modlar bakar diğer başlığına pek hakim deilim doru değilse modlar siler
"Diğer" başlığına hakim değilseniz neden değişik bir ikazda bulundunuz onu anlayamadım açıkçası

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Kullandığın herhangi korsan veya bir yazılımdan büyük ihtimal bilgisayarınız ile mining yapılıyor format attırın yedekleyeceğiniz dosyaların güvenilir olduğundan emin olun google translate masaüstüne uygulama olarak kurduysanız o program 15 gün içinde reverse shell açıp mining başlatıyor vs…

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Sisteminizin donanımlarıyla alakalı bir şey de olabilir. SSD mi kullanıyorsunuz HDD mi? Bir de güç seçeneklerinden en düşük işlemci durumunu %100 yapmayı deneyebilirsin belki. Yaptıktan sonra tekrar gözlemle bi'.
1662331459510.png

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Böyle birşey olamaz sistem boşta iken hangi işletim sistemini kullanırsanız kullanın ekran kartı 100 cpu 75 te olamaz burdan çıkabilecek 3 durum var

1 mining yapılıyor
2 işlemci ekrankartına darboğaz yapıyor
3 ekran kartınızla hash çözülmeye çalışıyor

2 nin olabileceğini düşünmüyorum çok ekstrem bir durum

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Kullandığın herhangi korsan veya bir yazılımdan büyük ihtimal bilgisayarınız ile mining yapılıyor format attırın yedekleyeceğiniz dosyaların güvenilir olduğundan emin olun google translate masaüstüne uygulama olarak kurduysanız o program 15 gün içinde reverse shell açıp mining başlatıyor vs…
Sistem hakkinda hic bir bilginiz olmadan nasil boyle bir teshis koyabiliyorsunuz anlamadim.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
selamlar bilgisayarımda arkada çalışan nerdeyse hiçbir ekstra bir uygulama olmasa bile PC GPU su %100 kullanılıyor sebebi nedir görev yöneticisinde %75 kullanılıyor ve VİDEO ENCODE kullanıyor %75 bunlar nedir
sağ alltaki pencerede açık olan programların resimlerini ekledim
Bilgisayarınızda açık olan programlar sadece sağ alt köşede gördüklerinizden ibaret değil. O kısmı paylaşmak yerine görev yöneticisindeki işlemleri ve hizmetleri paylaşmalıydınız (sistem bilgilerinizi de paylaşmanız faydalı olur). Şu an için bir şey söyleyemeyiz. Ayrıca bu durum her zaman mı yaşanıyor, belirli aralıklarla mı yaşanıyor?

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Bilgisayarın internet ile bütün bağlarını koparıp bilgisayarı açın ve bakalım devam ediyor mu ?

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
yanıt için teşekkürler hallettim AMD Radeon ReLive Masaüstü Kaydedici açık olduğu için sürekli kullanılıyormuş.