Ben eminim kralice ama lasiusun parazitine benzettimKarınca değil wasp.
Bu parazitikler başka kolonilere yumurta bırakanlarmıCrematogaster inflata benzettim ama bek bit bilgim yok
AynenBu parazitikler başka kolonilere yumurta bırakanlarmı
Endonezya ve civarındaki uzak doğu ülkelerine özgü bir tür.Crematogaster inflata benzettim ama bek bit bilgim yok
BumuBende bulmuştum bi ara Ekli dosyayı görüntüle 14286
Bilgilendirdiğiniz için sağ olun bugün hediye konsunda ilk defa duydum ve thoraxsı görür görmez yapıştırdım malesefEndonezya ve civarındaki uzak doğu ülkelerine özgü bir tür.
Hocam bu da bir wasp değil mi?Bende bulmuştum bi ara Ekli dosyayı görüntüle 14286
Bilmiyorum da wasp gibi degil bence parazitik kralice demislerdi forumdaHocam bu da bir wasp değil mi?
Hayır değil. Parazitik bir Lasius türü o.Hocam bu da bir wasp değil mi?
Hocam peki parazitik ile waspı nasıl ayırt ederizHayır değil. Parazitik bir Lasius türü o.
Bence onu kolunun üstüne koy o sana wasp olup olmadığı ile alakalı sorunun cevabını vericektir😐Ben eminim kralice ama lasiusun parazitine benzettim
Elime aldım zaten bisi yapmadıBence onu kolunun üstüne koy o sana wasp olup olmadığı ile alakalı sorunun cevabını vericektir😐
Kafa yapısı ve anten genelde ayırt etmeyi sağlıyor. Antenleri waspların düz oluyor.Hocam peki parazitik ile waspı nasıl ayırt ederiz