Kac orumcek cikar icinden ortalama ?Evet, yumurta kesesi.
Anlamadım? kendisi yumurtlayacaktır kendi kendine.Peki ben onu nasil yumurtlatabilirim
Normalde açıkta olduklarından kısa süre sonra ayrılıyorlar ama kapta baktığınız için siz ayırmazsanız kaptan çıkamazlar. (Yavru beslemeyi düşünmüyorsanız, ki çok küçük olduklarından boylarına uygun yemek bulmak zor olur) Yumurta kesesini ya direkt alın ve dışarıda güvenli bir yere bırakın ya da başka bir kaba alın ve yavrular çıktıktan sonra yavruları dışarı bırakın.Yumurta ciktiktan sonra annelerini aliyim mi yoksa annelerinin yemelerini mi bekletiyim
Hiç bilgim yok ve çok bakılmadıkları için tipik örümceklerin neredeyse hiçbirinin "uygun sıcaklık bilgisi" yok. Ortamın normal sıcaklığı uygundur.Kac derece sicaklik ister yoksa hic dokunmasamda yumurtadan cikarlar mi
Birkaç tane daha yumurta kesesi yapabilir. Net sayı yazan bir yer bulamadım ama fotoğraf bırakıyorum:Kac orumcek cikar icinden ortalama ?
Yetişkinler ölü yemez ama yavruları bilemiyorum, yiyeceklerini sanmam ama olabilir belki.Ben bu yumurtadan cikanlara ölü un kurdu versem yerler mi yoksa hep canli mi yiyorlae
Yumurta kesesini koruyacaktır. Biraz daha uğraşıp zorla alabilirsiniz bence. Gerekirse örümcek ile birlikte çıkartın(kaçmasın ama) daha sonra örümceği kaba geri koyarsınız. Şuan yapamasanız sorun etmeyin zaten daha yeni yumurtlamış hemen çıkmaz yavrular, birkaç ay sonra çıkar.Örümceğim yumurtasini birakmiyor almaya calistigimda assa cekio bu konuda ne yapmam gerek ?