Bir sorum olacak karıncaların su içmesi için normal pamuk mu kullanıyorsunuz.Gerçekten kuruysa sıkıntı olabilir ki zannetmiyorum, aklınıza takıldıysa işçilerin doğmasını bekleyin ve doğdukları zaman uzun bir aparatla hızlıca pamuğu ittirmeyi deneyin.
niye ki sen farklı bir şey mi kullanıyorsunBir sorum olacak karıncaların su içmesi için normal pamuk mu kullanıyorsunuz.
çok kuru olmadığı sürece sorun olmaz karıncalar ihtiyaçları kadar kazarlarMerhaba dostlar bugün kraliçe karıncamı kontrol ettim ve test tüpünün içindeki pamuğun ucunun kuru olduğunu fark ettim. Sizce bu bir sıkıntı yaratır mı? Karınca su içebilir mi buradan?)
(Test tüpünü ilk hazırladığımda pamuğu yeteri kadar ittirdim)
Ekli dosyayı görüntüle 29350
Yok ben beslemiyom sadece merak ettim.niye ki sen farklı bir şey mi kullanıyorsun
TeşekkürlerGerçekten kuruysa sıkıntı olabilir ki zannetmiyorum, aklınıza takıldıysa işçilerin doğmasını bekleyin ve doğdukları zaman uzun bir aparatla hızlıca pamuğu ittirmeyi deneyin.
Pamuğun arkasındaki su sayesinde aşırı kurumamıştır diye umuyorum.Teşekkürlerçok kuru olmadığı sürece sorun olmaz karıncalar ihtiyaçları kadar kazarlar
rica ederim eğer gerçekten içemiyceklerini düşünürseniz arkadaşında dediği gibi ilk işçi çıktıktan sonra biraz ittirebilirsinizPamuğun arkasındaki su sayesinde aşırı kurumamıştır diye umuyorum.Teşekkürler
Evet pamuk suyu emen bir madde ve taşmayı önlüyor. İyi bir polimerdir.Bir sorum olacak karıncaların su içmesi için normal pamuk mu kullanıyorsunuz.
TeşekkürlerEvet pamuk suyu emen bir madde ve taşmayı önlüyor. İyi bir polimerdir.