Pamuk temizliği

BahadirSarp

Replete
Üye
Hayır o kraliçenin feromonu çoktan kaybolmuştur hiç ilgisi yok. Transfer süreçlerinde tüpler arası bağlantılar tıpkı şuan ki durum gibi sıklıkla sorun yaratır. O yüzden iki tüpün uçlarını direkt yapıştırmak hep daha kolay transfer sağlar.
İkisini ağız ağıza koyuncada kaçaklar olabilir veya hava almıyorlar diye korkuyorum o yüzden böyle bişey yaptım umarım yumurtalara larvalara zarar vermemişdir.

samet_56

Brachypterous
Yardımsever
Üye
İki ağız ağıza koyuncada kaçaklar olabiliyoe veya hava almıyorlar diye korkuyorum o yüzden böyle bişey yaptım umarım yumurtalara larvalara zarar vermemişdir.
Korkmayın bir şey olmaz, aynı boyutlarda ki tüplerin ucu iyi bir şekilde bağlanırsa kaçak olmaz. Oksijen ise bir problem değil transfer tamamlanana kadar yeterli olur. Bir sonra ki transferiniz de koloninin içinde bulunduğu tüple aynı ölçüde tüp almanız işinizi bir sonra ki sefer kolaylaştırır aklınızda bulunsun.

BahadirSarp

Replete
Üye
Korkmayın bir şey olmaz, aynı boyutlarda ki tüplerin ucu iyi bir şekilde bağlanırsa kaçak olmaz. Oksijen ise bir problem değil transfer tamamlanana kadar yeterli olur. Bir sonra ki transferiniz de koloninin içinde bulunduğu tüple aynı ölçüde tüp almanız işinizi bir sonra ki sefer kolaylaştırır aklınızda bulunsun.
Alacağım test tüpü kalmadı zaten eski tüpün içindeki pamuğuda çıkartıyım derken tüpü kırdım