Merhabalar bugün 2 Messor kraliçesi aldım. Aldığım kişi bu şekilde verdi ama pamuklar fazla kalın değil mi? Kraliçenin su içebileceğinden nasıl emin olabilirim;? Pamuk ıslak mı anlayamıyorum.
Yumurtlama süresi değişiklik gösterebilir şimdi havalar soğuduğundan dolayı geçte olabilir.1 haftada yumurtlar diyenler vardi tavsiye edebileceğiniz birsey var mı şimdilik havluya sarip dolaba koyacagin
Güvenilir bir yerden aldın demi, bir kez kanatlarını dökmeyen kraliçelerin kanatlarını koparıp öyle satıyolarmış diye bir şey duymuştum2 tane aldim messorı yaklasik 1 saat oluyor 2 hafta önce bulduğunu söyledi forumda genel olarak 1 haftada yumurtlar diyenler vardi tavsiye edebileceğiniz birsey var mı şimdilik havluya sarip dolaba koyacagin
Diger pamugu yani tupun agzi acik taraftaki pamugun ic tarafini biraz islatsam nasil olurYumurtası varsa hiç strese sokmana gerek yok zaten nem ve su alamasa yumurtlamazdı. yumurtası yoksa da tüpü değiştirebilirsin emin olmak için ama göründüğü kadarıyla iyi duruyor.
hava akışını engelleyebilir diye düşünüyorumDiger pamugu yani tupun agzi acik taraftaki pamugun ic tarafini biraz islatsam nasil olur
Tamamdir tesekkurlerhava akışını
hava akışını engelleyebilir diye düşünüyorum
Muhtemelen yumurtlamazlar, yumurtlasalar bile gelişimleri zor/yavaş olur. Hevesini kırmak gibi olmasın ama Kasım sonu Mart başı aralığında 5-15 derece arasında kış uykusuna yatırman en iyisi istikrarlı bir gelişim için.Merhabalar bugün 2 Messor kraliçesi aldım. Aldığım kişi bu şekilde verdi ama pamuklar fazla kalın değil mi? Kraliçenin su içebileceğinden nasıl emin olabilirim;? Pamuk ıslak mı anlayamıyorum.
2 hafta bekleyip yapsam olur mu haftaya yemek de veririmMuhtemelen yumurtlamazlar, yumurtlasalar bile gelişimleri zor/yavaş olur. Hevesini kırmak gibi olmasın ama Kasım sonu Mart başı aralığında 5-15 derece arasında kış uykusuna yatırman en iyisi istikrarlı bir gelişim için.
Kasım sonu dedim zaten daha 1 ay var.2 hafta bekleyip yapsam olur mu haftaya yemek de veririm