öyleyse küçük bir autworld yapabilirsin büyük bir autworldde yemeklerini bulmakta zorlanacaklardırKüçük kolonilere outworld bağlanmasını önermedikleri için acele etmedim. Dueumda değişiklik olmadı kazmaya devam ediyorlar, bu gidişle bağlamam gerekecek
stres vb sikinti yasamazsin sadece outworlde cok cikmazlarKüçük kolonilere outworld bağlanmasını önermedikleri için acele etmedim. Dueumda değişiklik olmadı kazmaya devam ediyorlar, bu gidişle bağlamam gerekecek
Koyduğum canlı yemin kalıntılarını daha dün aldım 😅Besin yetersiz olduğu zaman işçiler pamuğu kazıp yiyecek aramak için çıkmaya çalışırlar.
Daha dün artık kısmı temizlemiş olmanız besinin az veya çok olduğu gerçeğini değiştirmez. Eğer az ise hemen tüketip çöp kısmı kapı ağzına atmıştırlar.Koyduğum canlı yemin kalıntılarını daha dün aldım 😅
Canlı yem yeni koydum anlamında demiştim. Dediğiniz gibi yem miktarını da arttırmayı deneyeceğim. Teşekkürler.Daha dün artık kısmı temizlemiş olmanız besinin az veya çok olduğu gerçeğini değiştirmez. Eğer az ise hemen tüketip çöp kısmı kapı ağzına atmıştırlar.
Bir sonraki besleme yapacağınız zaman verdiğiniz canlı yemin miktarını 2 katına çıkartın. Eğer hala aynı sorun devam ederse başka bir nedeni olabilir.