Şu konuyu okursanız anlarsınız olayı, sizin parva gibiAraştırma amaçlı falan mı gönderiyorsunuz? Öyleyse ne araştırması merak ettim de
Pazartesi akşam üstü kargoya vereceğim, bakalım ne çıkacak😄.Gayet iyi evet. Hava alıyorlardır umarım. turcestanicuslar gidiyor sonunda 😁. Yanılmamışızdır umarım
Kargo fiyatlarından haberim yok ve bu yüzden birkaç gündür para biriktirmeye çalışıyorum😅. Bu şekilde kargolamamın sebebi forumda okuduğum bir konu ve benim takıntılı olmam😅. İlk defa kargoyla canlı yollayacağım.iyi güzel eyvallah paketleri 30 kat sarıyorsunuz da kargo fiyatlrından haberiniz vardır umarım 😂 bana da canlı geliyor 50 kat kutu yapmış adam bu şekilde hem canlı hava almıyor hemde gereksiz fazlalık oluyor
Zamanında Bizans duvarını yıkar okadar sağlam2 adet işçili camponotus kolonisi. Adana'dan Edirne'ye yurtiçi kargoyla gidecek. Şubeden teslim alınmayacak, üniversiteye gidecek. Tahimi 2-4 gün arası sürecek. Paketlemeyi nasıl yaparım diye düşündüm, bunu denedim. Kutu ölçüsü 24,5x19x13.
Ekli dosyayı görüntüle 17668Ekli dosyayı görüntüle 17672Ekli dosyayı görüntüle 17675Ekli dosyayı görüntüle 17673Ekli dosyayı görüntüle 17669Ekli dosyayı görüntüle 17670Ekli dosyayı görüntüle 17671Ekli dosyayı görüntüle 17674
bomba atsan hasar almaz kral2 adet işçili camponotus kolonisi. Adana'dan Edirne'ye yurtiçi kargoyla gidecek. Şubeden teslim alınmayacak, üniversiteye gidecek. Tahimi 2-4 gün arası sürecek. Paketlemeyi nasıl yaparım diye düşündüm, bunu denedim. Kutu ölçüsü 24,5x19x13.
Ekli dosyayı görüntüle 17668Ekli dosyayı görüntüle 17672Ekli dosyayı görüntüle 17675Ekli dosyayı görüntüle 17673Ekli dosyayı görüntüle 17669Ekli dosyayı görüntüle 17670Ekli dosyayı görüntüle 17671Ekli dosyayı görüntüle 17674
Çok önemi yok aslında, örnekler gitsin yeterli olur.Hocam şubeden Almaz ise yüksek ihtimal ölür çünkü araç fırın gibi hayvanlar pişer hem kendi deneyimim hemde canlı yem firimaları böyle yapıyor
Evet, zaten incelemek için ölüye ihtiyaçları var. Ölecekler her hâlükârda. Mutsuz emoji atmayın arkadaşlarBenden direk alkol içerisinde istedi hatta
Alkolü beleşe getirmek için istemiştirBenden direk alkol içerisinde istedi hatta
Yok hocam evet her hâlükârda ölecekler. Sadece insan üzülüyor biraz.Evet, zaten incelemek için ölüye ihtiyaçları var. Ölecekler her hâlükârda. Mutsuz emoji atmayın arkadaşlar
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Çok fazla sarmana gerek yok pcden kırılır yazısı çıkar üzerine yapıştır. Bu şekilde hem canlı hava alamaz hemde ezilir
Bende bunu yazıyordum şimdi😅.Evet, zaten incelemek için ölüye ihtiyaçları var. Ölecekler her hâlükârda. Mutsuz emoji atmayın arkadaşlar