Öylesine

mithrayelda

Pupa
Üye
Merhaba, forumda ara ara tartışmalara denk geldiğim icin sadece dile getirmek istedim.(üstüme vazife değil ama olsun) Bazen konu içi anlaşmazlıklar oluyor sert çıkışıp, fazla tepki verip, kırıcı konuşup, kişiyi bu işlerden soğutacak şeyler dile getirebiliyor insanlar. Herkes kendisini ya da fikrini güzel bir dille kırmadan ifade ederse çözülür diye düşünüyorum. Unutmayalım herkes aynı amaçla burda o yüzden kimseyi kırmayalım🙂

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Merhaba,
İstisna kesimi hariç tutarak bu konu hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Çoğu zaman forumda gördüğünüz; nizamında hobisini yapan, efendi kullanıcılar sadece, kişi birkaç defadır aynı şeyi tekrarladığı zaman ya da laftan anlamayacak biri olduğunda çıkışırlar. Bu kişilere yaptırım uygulamıyoruz çünkü zaten dozunda sitem eden insanlar. Bizce bu tarz kullanıcılara karşı dozunda sitem içeren yanıtlar herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

Ancak sizinle bir konuda aynı görüşteyiz o da herkes buraya düzgünce, güzelce, kardeş kardeş hobi yapmak için geliyor. Olabildiğince forumdaki bu düzeni sağlamaya çalışıyor ve insanların kalbini incitecek düzeyde sitem dolu mesajlar yazan kullanıcılara yaptırım uyguluyoruz. Sevgiler.

mithrayelda

Pupa
Üye
Merhaba,
İstisna kesimi hariç tutarak bu konu hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Çoğu zaman forumda gördüğünüz; nizamında hobisini yapan, efendi kullanıcılar sadece, kişi birkaç defadır aynı şeyi tekrarladığı zaman ya da laftan anlamayacak biri olduğunda çıkışırlar. Bu kişilere yaptırım uygulamıyoruz çünkü zaten dozunda sitem eden insanlar. Bizce bu tarz kullanıcılara karşı dozunda sitem içeren yanıtlar herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

Ancak sizinle bir konuda aynı görüşteyiz o da herkes buraya düzgünce, güzelce, kardeş kardeş hobi yapmak için geliyor. Olabildiğince forumdaki bu düzeni sağlamaya çalışıyor ve insanların kalbini incitecek düzeyde sitem dolu mesajlar yazan kullanıcılara yaptırım uyguluyoruz. Sevgiler.
Evet bahsettiğiniz şekilde forumu kullanan istisna kısımdan bahsetmiyorum, olaya direkt tepki verip sert çıkanlar icin demistim. Haklısınız siz de teşekkür ederim

Antquenn

Larva
Üye
Merhaba,

Hocam ben bir konuda görüşümü belirttim fakat bazı sehsiyetler kendileri tabi karınca profesörü olduğu için hobide 3 yılım var ve benim gibi hobide yeni arkadaşlara bir konu üzerinden laf atıyorlar ve beni bu hobiden sogutuyor ve formdan kalıcı olarak çıkmayı düşünüyorum zaten benim hesabıma ve mesajlarıma baktığınızda nasıl sıkıntılarla karşılaştığımı görmüşsünuzdur bir daha bu siteye gelmemek üzere hayırlı hobiler

mithrayelda

Pupa
Üye
Hocam ben bir konuda görüşümü belirttim fakat bazı sehsiyetler kendileri tabi karınca profesörü olduğu için hobide 3 yılım var ve benim gibi hobide yeni arkadaşlara bir konu üzerinden laf atıyorlar ve beni bu hobiden sogutuyor ve formdan kalıcı olarak çıkmayı düşünüyorum zaten benim hesabıma ve mesajlarıma baktığınızda nasıl sıkıntılarla karşılaştığımı görmüşsünuzdur bir daha bu siteye gelmemek üzere hayırlı hobiler
Hayır forumdan ayrılmanıza gerek yok. Konuşarak halledebilecek insanlarız. Bahsettiğiniz kişiler de sizin rahatsız olduğunuzu anlamıştır bundan sonra dikkat edeceklerini düşünüyorum o yüzden siz işinizi yapmaya devam edin fazla takılmayın böyle şeylere. Sadece kimin size ne amaçla nasil yaklaşımda bulunduğuna tam emin olduktan sonra tepki verirseniz daha güzel olur, sizin icin tek demiyorum bunu

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Modunuzu düşüren, sizi hobiden soğutan mesajlar atan, ukala tavır almış kişileri lütfen raporlayınız. İtina ile ilgilenirim.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Senin gibi insanlarla normalde uğraşmam, forumda bulunma amacım keyif almak. Ama sabrımı taşırdın, aldığım keyfi bozdun.

Diğer konu içerisinde bana salak saçma konuşma, kafandan sallama, unvanın var diye bilgi uydurma gibi cümleler kurmuştun. O konu içerisinde yaptığım tek şey sana yardım etmekti. Üstelik söylediğim bilgi doğruydu, herhangi hatalı bir şey yoktu. Daha önceden de böyle bir konu okuduğumu hatırlıyorum, sana yardım eden insanlara saldırgan cümleler kurmuştun. Bunu yapmaya devam edersen forumdaki varlığın uzun sürmez diye tahmin ediyorum. Burada forumdan gideceğim deyip insanlardan ilgi aldıktan 5 dakika sonra yeni konu açmana benzemez. Neyse, o konuyu okuyan biri burada söylediklerinin gerçek olmadığını zaten anlayacaktır. Konuyu aşağıya bırakacağım. Bir daha benimle konuşurken saygı sınırını aşma, uyarıyorum. Bu kadar sakin davranmam.

mithrayelda

Pupa
Üye
Senin gibi insanlarla normalde uğraşmam, forumda bulunma amacım keyif almak. Ama sabrımı taşırdın, aldığım keyfi bozdun.

Diğer konu içerisinde bana salak saçma konuşma, kafandan sallama, unvanın var diye bilgi uydurma gibi cümleler kurmuştun. O konu içerisinde yaptığım tek şey sana yardım etmekti. Üstelik söylediğim bilgi doğruydu, herhangi hatalı bir şey yoktu. Daha önceden de böyle bir konu okuduğumu hatırlıyorum, sana yardım eden insanlara saldırgan cümleler kurmuştun. Bunu yapmaya devam edersen forumdaki varlığın uzun sürmez diye tahmin ediyorum. Burada forumdan gideceğim deyip insanlardan ilgi aldıktan 5 dakika sonra yeni konu açmana benzemez. Neyse, o konuyu okuyan biri burada söylediklerinin gerçek olmadığını zaten anlayacaktır. Konuyu aşağıya bırakacağım. Bir daha benimle konuşurken saygı sınırını aşma, uyarıyorum. Bu kadar sakin davranmam.

Bu konuda haklısınız. Kibarca uyarmak istemiştim arkadaşı ama sanırım bir katkısı olmamış maalesef. Yardımcı olan herkesi haklı haksız demeden terslemeye devam ediyor

eneeess

Pupa
Üye
:D

Ekli dosyalar

• IMG_20230713_111116.jpg
    IMG_20230713_111116.jpg
    64.3 KB · Görüntüleme: 27

MADOFF

Yumurta
Üye
Arkadaş hobide yeni ve 4 senedir tetra besliyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230713_111126_com.android.chrome_edit_517279188172108.jpg
    Screenshot_20230713_111126_com.android.chrome_edit_517279188172108.jpg
    53.7 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20230713_110952_com.android.chrome_edit_517096856077344.jpg
    Screenshot_20230713_110952_com.android.chrome_edit_517096856077344.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 27

mithrayelda

Pupa
Üye
Bildiği yanlışı diretip bu kadar kendinden emin olması hayret edici, evet moderatörler ilgilenecek ama kiminle bilemem. Biz daha fazla uzatmayalim gereken yapılır