Oxyopomyrmex hakkında bilgi?

Ozansimsek00

Yumurta
Üye
Merhabalar, forumda bunun hakkında 1 konu vardı, internette de elimden geldiğince araştırdım ama ne burada ne de internette tatmin edici Türkçe bir kaynak bulamadım. Bu tür hakkında bilgi verebilecek birileri var mı acaba?

Ozansimsek00

Yumurta
Üye
Çok aşağıya düştüğü için tekrar mesaj yazıyorum konunun üste çıkması adına bilginin büyüğü küçüğü olmaz verebiliceğiniz her bilgiye okeyim çünkü karıncamın bu olduğunu biliyorum ama nasıl bakacağım ufak bir bilgi bile bulamadım şimdiden teşekkür ederim

Optimum

Yumurta
Üye
Şu an 20 işçili bir koloniye sahibim ve size ilk önerim tohum tarzı şeyleri şu anlık önemsememeniz ben şuana kadar hiç vermedim ama oldukça sağlıklı gözüküyorlar.Canlı yem ve şekerli su vermeniz yeterli olur.Kolonilerim arasında buffalolara en çok ilgi gösteren cinsti.Tüp kurulumu olarak genel tüp kurulumunu kullanabilirsiniz.Orta stresli bir tür. Benim şu ana kadar deneyimlediğim şeyler bunlar.Özellikle sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.Ve ayrıca işçiler çıkana kadar beslemeniz gerekir.

Ekli dosyalar

• IMG_20250821_221941.jpg
    IMG_20250821_221941.jpg
    7.5 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Merhabalar, forumda bunun hakkında 1 konu vardı, internette de elimden geldiğince araştırdım ama ne burada ne de internette tatmin edici Türkçe bir kaynak bulamadım. Bu tür hakkında bilgi verebilecek birileri var mı acaba?
İlk işçiye kadar besleme yapıp ilk işçiden sonra Tetramorium kolonisi gibi bakabilirsiniz.