Outworldüm İçin Suluk Önerisi

BeyDiesT

Nanitik
Üye
güzel bir outworld yapıyorum,elimde yemliğim var ancak şekerli su için bir suluğum yok.Elimde olan suluk oldukca büyük.Suluk için hem güzel duracak hemde kullanışlı bir suluk önerisi varsa çok güzel olur.

1698761072291.png

Elimdeki Suluk Bu.Burada çok büyük gözüküyor ancak max 8 9 cm.Ancak yinede yapacağım outworlde uymuyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yunusemree

Larva
Üye
üst kısmını kullanmayıp alt beyaz kısma uygun bir biçimde kapatıp (streç film olur, bant olur vb.) sadece beyaz kısmı kullana bilirsiniz

Emre52ege52

Nanitik
Üye
üst kısmını kullanmayıp alt beyaz kısma uygun bir biçimde kapatıp (streç film olur, bant olur vb.) sadece beyaz kısmı kullana
güzel bir outworld yapıyorum,elimde yemliğim var ancak şekerli su için bir suluğum yok.Elimde olan suluk oldukca büyük.Suluk için hem güzel duracak hemde kullanışlı bir suluk önerisi varsa çok güzel olur.

Ekli dosyayı görüntüle 32226

Elimdeki Suluk Bu.Burada çok büyük gözüküyor ancak max 8 9 cm.Ancak yinede yapacağım outworlde uymuyor.
Bence onla hiç uğraşma direkt küçük bir cam kestirip koyabilirsiniz

ELVERiCi1453

Pupa
Üye
Hocam bende de vardı bundan 2 tane, kesinlikle çok işlevsiz, şu gördüğünüz karıncanın içeceği yer ters rampa gibi yukarıya doğru çapraz uzuyor. Onun için karıncalar keşfedemiyorlar malesef suyu.

Emir123

Media
Üye

Ekli dosyayı görüntüle 32226