Outworld'te sorun mu var?

kalkanli

Yumurta
Üye
İki tane test tüpünde baktığım 7 şer işcili koloniler için outworld yaptım kapları iyice yıkayıp kuruladım ve kenarlarına pudra-zeytinyağı karışımı sürdüm. Test tüplerini kapların içine koydum. Ancak işçiler dışarı çıkmıyorlar, nornal midir? Yoksa bir yanlışlık mı yaptım?

karıncabuldum

Pupa
Üye
İki tane test tüpünde baktığım 7 şer işcili koloniler için outworld yaptım kapları iyice yıkayıp kuruladım ve kenarlarına pudra-zeytinyağı karışımı sürdüm. Test tüplerini kapların içine koydum. Ancak işçiler dışarı çıkmıyorlar, nornal midir? Yoksa bir yanlışlık mı yaptım?
Şimdi tüpü koymuşsun güzel outworlde tüpün ağzından biraz uzağa un kurdu felan veya un kurdun yoksa şekerli su gibi bi besin bırak zaten acikinca her turlu gelecekler

celilcem

Nanitik
Üye
7 işçi için outworld kurma gereksiz

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Eğer test tupum temiz olsun istiyosan guzel olur

7 işçi için gereksiz işçiler yemek aramaya çıkana kadar outworlde koyduğunuz yemler kurumaya başlayabilir 7 işçi outworld için çok erken besleye bildiğiniz kadar tüpte besleyin en iyisi böyle olacaktır