Outworld

Enesqwpr

Larva
Üye
Tetramorium için Outworld yaptım. Şu an sadece kraliçe karınca var. Hemen bağlayayım mı yoksa işçi çıkınca mı bağlayayım? Ek olarak, karınca duvarlardan kaçmasın diye pudra alkol karışımı yaptım. Sürünce alkol uçuyor, pudra yapışıyor kaygan zemin oluyor bu sayede karınca kaçamaz diye düşünüyorum.

Toprak az da olsa nemli sorun olur mu? Önerileriniz varsa alırım, teşekürler şimdiden.

İyi hobiler 🙂

Ekli dosyalar

• IMG_20250614_181905.jpg
    IMG_20250614_181905.jpg
    34.5 KB · Görüntüleme: 13
Moderatör tarafında düzenlendi:

hpexti

Pupa
Üye
Tetromorium için Outworld yaptım şuan sadece kraliçe karınca var hemen baglayayımmı yoksa işçi çıkınca mı baglayayım ve karınca duvarlardan kaçmasin diye budra alkol karışımı yaptım sürünce alkol uçuyor budra yapişiyor kaygan zemin oluyor bu sayede karınca kaçamaz diye düşünüyorum

Toprak az da olsa nemli sorun olurmu ve önerileriniz varsa alırım teşekürler şimdiden

İyi hobiler 🙂

İşci sayısı 15 20 olana kadar outworld geçmene gerk yok.

Karınca16

Media
Üye
Tetramorium için Outworld yaptım. Şu an sadece kraliçe karınca var. Hemen bağlayayım mı yoksa işçi çıkınca mı bağlayayım? Ek olarak, karınca duvarlardan kaçmasın diye pudra alkol karışımı yaptım. Sürünce alkol uçuyor, pudra yapışıyor kaygan zemin oluyor bu sayede karınca kaçamaz diye düşünüyorum.

Toprak az da olsa nemli sorun olur mu? Önerileriniz varsa alırım, teşekürler şimdiden.

İyi hobiler 🙂
Ayrıca kraliçe strese girer tek başına geniş alanda 20 işci civarı oldumu geçerin derim.