temizlemesi zor oluyor, bir sıvı bulaştığında küfleniyor oKarıncalarin outworld alanına silis kum koyarsam yürümeleri zorlaşır mı veya bir zararı olur mu? yardımcı olursanız sevinirim.
Su falan dökülürse küflenir mitemizlemesi zor oluyor, bir sıvı bulaştığında küfleniyor o
açıkçası ben eskiden çok kullanırdım çünkü hoş duruyor ama temizlnemesi sıkıntı yaratıyor koku ve küf oluyor o yüden artık kullanmıyorum.Su falan dökülürse küflenir mi
ben onu kullanıyorum gayet iş görüyorSahil kumu önerir misiniz? Tatilde toplamistim bayağı kaynatıp koysam nasil olur ?
Cataglyphis tarzı pupa yapan (camponotus formica lasius dahil değil) türler dışında kum kullanmaya gerek yok fakat çok isterseniz olur tabiki, kırmızı sürüngen kumu kullanıyorum cataglyphis kolonilerim için.Sahil kumu önerir misiniz? Tatilde toplamistim bayağı kaynatıp koysam nasil olur ?
Neden onlarda gerekli camponotus formica ve lasiusdaCataglyphis tarzı pupa yapan (camponotus formica lasius dahil değil) türler dışında kum kullanmaya gerek yok fakat çok isterseniz olur tabiki, kırmızı sürüngen kumu kullanıyorum cataglyphis kolonilerim için.
Yumurtaların pupa örmesi için kum pamuk gibi şeylere ihtiyaçları olurNeden onlarda gerekli camponotus formica ve lasiusda