Outworld

bwrkay

Larva
Üye
Outworldun ağızı açık bırakılıp kenarlarına sürülen karışım neydi?

58aka

Media
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Zeytinyağ ve pudrayi karıştırıp sürebilirsiniz veya el kremide sürebilirsiniz.

Chaprix

Majör
Deneyimli Hobici
Üye
Outworldun ağızı açık bırakılıp kenarlarına sürülen karışım neydi?
floun diye mi yazılıyor tam bilmiyorum ama, floun diye geçiyor. basit tabirle bariyer de diye bilirsin.

bwrkay

Larva
Üye
floun diye mi yazılıyor tam bilmiyorum ama, floun diye geçiyor. basit tabirle bariyer de diye bilirsin.
ondan sipariş ettim gelene kadar idare etmesi gerek besleyemiyorum kaçıyolar pamuğu ortaya kadar ittirip bir anda cıkarıp besliyorum simdi outworlde almam gerek tür tapinoma olduğu için hem boostlamam gerek hemde kaçtıklarında elle yakalanamıyolar dokunduğun an ölüyolar .

Chaprix

Majör
Deneyimli Hobici
Üye
ondan sipariş ettim gelene kadar idare etmesi gerek besleyemiyorum kaçıyolar pamuğu ortaya kadar ittirip bir anda cıkarıp besliyorum simdi outworlde almam gerek tür tapinoma olduğu için hem boostlamam gerek hemde kaçtıklarında elle yakalanamıyolar dokunduğun an ölüyolar .
internette nasıl yapıldığı var almana gerek yoktu. o gelene kadar geçici olarak kendin yapabilirsin az bir miktar. youtube da bir çok videosu var. forumda da bir çok kez tartışıldı. arama butonundan arayıp bulabilirsin.

wlakenn

Yumurta
Üye
Nereden sipariş ettiniz acaba ?

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
Ağzını kapatabilirsin outworld'ün hem kolayca dışarıdan bir parazit girmesini engellersin hemde kaçma şansını sıfırlarsın, günde 1 kere outworld kapagını açsan yeterli olur

Chaprix

Majör
Deneyimli Hobici
Üye
Ağzını kapatabilirsin outworld'ün hem kolayca dışarıdan bir parazit girmesini engellersin hemde kaçma şansını sıfırlarsın, günde 1 kere outworld kapagını açsan yeterli olur
hocam bu biraz riskli değilmi. tamam, dışarıdan parazit giremeyebilir. ama içeride ki üreyen parazitler nolacak? yeterli sirkülasyon olmazsa mite kendi kendine ürer. hele birde lasius gibi yaşam alanını fazlasıyla kirleten bir tür ise, mite riski 2-3 katı artar.

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
hocam bu biraz riskli değilmi. tamam, dışarıdan parazit giremeyebilir. ama içeride ki üreyen parazitler nolacak? yeterli sirkülasyon olmazsa mite kendi kendine ürer. hele birde lasius gibi yaşam alanını fazlasıyla kirleten bir tür ise, mite riski 2-3 katı artar.
Düzenli temizleme ile problem olmaz, şuana kadar açık outworld kullanmadım

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
Düzenli temizleme ile problem olmaz, şuana kadar açık outworld kullanmadım
Temizlemiyorsanız korkunuz var ise, küçük bir miktar toprak koyarsınız springtail ile riski yok etmiş olursunuz.

Chaprix

Majör
Deneyimli Hobici
Üye
Temizlemiyorsanız korkunuz var ise, küçük bir miktar toprak koyarsınız springtail ile riski yok etmiş olursunuz.
springtail bulsam çok iyi olucak da, bulamıyorum. o kadar annemin çiçekleri var arada bakıyorum ama görünürde tek bir beyaz böcek bile yok.