Pudra şekeri olurmu.Zeytinyağ ve pudrayi karıştırıp sürebilirsiniz veya el kremide sürebilirsiniz.
floun diye mi yazılıyor tam bilmiyorum ama, floun diye geçiyor. basit tabirle bariyer de diye bilirsin.Outworldun ağızı açık bırakılıp kenarlarına sürülen karışım neydi?
ondan sipariş ettim gelene kadar idare etmesi gerek besleyemiyorum kaçıyolar pamuğu ortaya kadar ittirip bir anda cıkarıp besliyorum simdi outworlde almam gerek tür tapinoma olduğu için hem boostlamam gerek hemde kaçtıklarında elle yakalanamıyolar dokunduğun an ölüyolar .floun diye mi yazılıyor tam bilmiyorum ama, floun diye geçiyor. basit tabirle bariyer de diye bilirsin.
internette nasıl yapıldığı var almana gerek yoktu. o gelene kadar geçici olarak kendin yapabilirsin az bir miktar. youtube da bir çok videosu var. forumda da bir çok kez tartışıldı. arama butonundan arayıp bulabilirsin.ondan sipariş ettim gelene kadar idare etmesi gerek besleyemiyorum kaçıyolar pamuğu ortaya kadar ittirip bir anda cıkarıp besliyorum simdi outworlde almam gerek tür tapinoma olduğu için hem boostlamam gerek hemde kaçtıklarında elle yakalanamıyolar dokunduğun an ölüyolar .
Nereden sipariş ettiniz acaba ?ondan sipariş ettim gelene kadar idare etmesi gerek besleyemiyorum kaçıyolar pamuğu ortaya kadar ittirip bir anda cıkarıp besliyorum simdi outworlde almam gerek tür tapinoma olduğu için hem boostlamam gerek hemde kaçtıklarında elle yakalanamıyolar dokunduğun an ölüyolar .
Floun ant barrier yaz link atmayım sorun cıkmasın.Nereden sipariş ettiniz acaba ?
hocam bu biraz riskli değilmi. tamam, dışarıdan parazit giremeyebilir. ama içeride ki üreyen parazitler nolacak? yeterli sirkülasyon olmazsa mite kendi kendine ürer. hele birde lasius gibi yaşam alanını fazlasıyla kirleten bir tür ise, mite riski 2-3 katı artar.Ağzını kapatabilirsin outworld'ün hem kolayca dışarıdan bir parazit girmesini engellersin hemde kaçma şansını sıfırlarsın, günde 1 kere outworld kapagını açsan yeterli olur
Düzenli temizleme ile problem olmaz, şuana kadar açık outworld kullanmadımhocam bu biraz riskli değilmi. tamam, dışarıdan parazit giremeyebilir. ama içeride ki üreyen parazitler nolacak? yeterli sirkülasyon olmazsa mite kendi kendine ürer. hele birde lasius gibi yaşam alanını fazlasıyla kirleten bir tür ise, mite riski 2-3 katı artar.
Temizlemiyorsanız korkunuz var ise, küçük bir miktar toprak koyarsınız springtail ile riski yok etmiş olursunuz.Düzenli temizleme ile problem olmaz, şuana kadar açık outworld kullanmadım
springtail bulsam çok iyi olucak da, bulamıyorum. o kadar annemin çiçekleri var arada bakıyorum ama görünürde tek bir beyaz böcek bile yok.Temizlemiyorsanız korkunuz var ise, küçük bir miktar toprak koyarsınız springtail ile riski yok etmiş olursunuz.