Outworld

Quenix

Yumurta
Üye
Karıncalarıma bügün outworld aldım ve bağladım ama hala keşfetmediler nedeni ne olabilir

Ekli dosyalar

• IMG_20230216_202030_595.jpg
    IMG_20230216_202030_595.jpg
    69.7 KB · Görüntüleme: 23

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Sadece kraliçe ve 1 işçi görüyorum outworld için daha çok erken çıkmaması çok normal iyi hobiler

ALFA18

Pupa
Üye
Suanlik outworld e geçirmenize gerek yok

Quenix

Yumurta
Üye

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Yine az outworld için 25 işçi olunca outworld bağlanıyor genelde. Zararı olmaz ama outworld de çok nadir 1 işçi anca çıkar
şu şekilde bir zararı olabilir koloni büyüme aşamasında büyük alanlar büyümeyi yavaşlatabilir doğadaki kolonilere baktığınızda yuvalarda genelde işçi sayısıyla doğru orantılı olarak büyür , outworlddeki kumlarla yuvanın ağzını kapatabilirler

burada size verebileceğim tavsiye outworldü iptal edin messor cinsi koloniniz için 5 6 tane darıyı siz kırıp giriş kısmına bırakın ayrıca un kurdu vs canlı yeme sahipseniz yeni kabuk değiştirmiş kurtların kafasını ve bağırsaklarını çıkararak verebilirisiniz yumuşak durumda olduğu için büyük ihtmialle tamamını tüketeceklerdir arkasında temizlemeniz gereken bir pislik kalmayacaktır

ayrıca kullandığınız kırmızı cover yeterili değil gibi bidahakine 2 kat 3 kat sarabilirsiniz çok daha iyi iş yapacaktır

iyi hobiler dilerim

Quenix

Yumurta
Üye
şu şekilde bir zararı olabilir koloni büyüme aşamasında büyük alanlar büyümeyi yavaşlatabilir doğadaki kolonilere baktığınızda yuvalarda genelde işçi sayısıyla doğru orantılı olarak büyür , outworlddeki kumlarla yuvanın ağzını kapatabilirler

burada size verebileceğim tavsiye outworldü iptal edin messor cinsi koloniniz için 5 6 tane darıyı siz kırıp giriş kısmına bırakın ayrıca un kurdu vs canlı yeme sahipseniz yeni kabuk değiştirmiş kurtların kafasını ve bağırsaklarını çıkararak verebilirisiniz yumuşak durumda olduğu için büyük ihtmialle tamamını tüketeceklerdir arkasında temizlemeniz gereken bir pislik kalmayacaktır

ayrıca kullandığınız kırmızı cover yeterili değil gibi bidahakine 2 kat 3 kat sarabilirsiniz çok daha iyi iş yapacaktır

iyi hobiler dilerim
5 6 tane darı nedir ?

Quenix

Yumurta
Üye

iyi hobiler dilerim
Alüminyum folyo ile silindir yaptım onu geçirdim

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
kuş yeminizin içinde olan top top kahverengi beyaz tonlarda olan tohumun ismi

ben messorlar için hazırladığım tohum karışımının içine kavrulmamış beyaz ( yumuşak ) ve soyulmuş darı kullanıyorum

Quenix

Yumurta
Üye
kuş yeminizin içinde olan top top kahverengi beyaz tonlarda olan tohumun ismi

ben messorlar için hazırladığım tohum karışımının içine kavrulmamış beyaz ( yumuşak ) ve soyulmuş darı kullanıyorum
Evet bende soyulmuş kuş yemi aldım ondan koyayım mı hiç koymadım