Messor ve sanctus beslemek istediğim bi tür inşallah messor çıkar bakalım Kadıköy ve Ümraniye taraflarında arayacağımCrematogaster, solenopsis, messor,aphaenogaster, ponerinae altfamilyasının üyeleri
Messor ve sanctus beslemek istediğim bi tür inşallah messor çıkar bakalım Kadıköy ve Ümraniye taraflarında arayacağımCrematogaster, solenopsis, messor,aphaenogaster, ponerinae altfamilyasının üyeleri
Camponotus Sanctus şuan bulmanız imkansıza yakın 😅 Messor türlerini bulabilirsinizMessor ve sanctus beslemek istediğim bi tür inşallah messor çıkar bakalım Kadıköy ve Ümraniye taraflarında arayacağım
Gazi Osman PaşaKadıköy hocam durdu şuan yağmur siz nerede yaşıyorsunuz
Structor barbarus falan güzel oluyor ama bulabileceğimi çok zannetmiyorum havada rüzgar varCamponotus Sanctus şuan bulmanız imkansıza yakın 😅 Messor türlerini bulabilirsiniz
Barbarus TR'de kayıtlarda yok zatenStructor barbarus falan güzel oluyor ama bulabileceğimi çok zannetmiyorum havada rüzgar var
Hocam ben daha yaygın karıncayı bulamıyorum ve barbarusu sadece sevdiğim için söyledimBarbarus TR'de kayıtlarda yok zaten