Peki yer sıkıntısına girdilerse ne yapmalıyım ama dediğiniz gibi muhtemelen acıkmış oldukları içindir 4 5 gündür bakamıyorum evde olmadığım için. Bir de tüpün içinde kuş yemi vardı aslında 4 5 günde hemen acıkıp yemek aramaya mi çıkacaklarOutworld yapmana hiç gerek yok şuan
Sen tüpü ellediğinde ön tarafa koşmaları normaldir stres yüzünden
Eğer tüpü ellemediğin halde hala ön pamuğu çekiştiriyorlarsa ya koloni yer sıkıntısına girmiştir yada acıktıkları için yemek arıyorlardır sizin bu durumunuzda
büyük ihtimal yemek için çekiştiriyorlardır
Sizin probleminize gelecek olursak stres olduğu için çekiltiriyorlardır normaldir benim büyük 2 messor kolonimde azıcık stresten bile sizinkiler gibi etrafa koşuşturmaya başlıyorlar
9-10işçi yer sıkıntısı çekmez knkPeki yer sıkıntısına girdilerse ne yapmalıyım ama dediğiniz gibi muhtemelen acıkmış oldukları içindir 4 5 gündür bakamıyorum evde olmadığım için. Bir de tüpün içinde kuş yemi vardı aslında 4 5 günde hemen acıkıp yemek aramaya mi çıkacaklar
Hm tamamdır teşekkür ederim9-10işçi yer sıkıntısı çekmez knk
Ben 40 işci gibi messora uygunBir de kaç işçiden sonra outworld önerirsiniz
Anladım teşekkürlerBen 40 işci gibi messora uygun
1 aydan beri messor kraliçelerim (2 tane var) yumurtlamadılar ortam 22 derece ve rahatsız etmiyorum neden olabilir1 2 tane işçi arasıra fotoğraftaki gibi dışarıya çıkmaya çalışıyor outworld mu yapayım nedeni nedir ? işçi sayısı da 9 10 civarlarında tür: messor
Döllenme iş olabilirler yada kışın etkisi1 aydan beri messor kraliçelerim (2 tane var) yumurtlamadılar ortam 22 derece ve rahatsız etmiyorum neden olabir
mesorların çeneleri ne kadar tohum parçalamak için olsa bile ilk çıkan nanatik işçiler tohumun kabuğunu açmakta zorlana bilir tohumları bir bardağın altıyla ezerek verebilirsiniz on işçi için outworld biraz erken ama test tüpü temiz kalsın isterseniz bir sos kabından out world yapa bilirsiniz ama sos kabında out wold yaparsanız kapağı açarken dikkatli olmalısınız çok sarsarsanız kraliçe strese girebilirBir de kaç işçiden sonra outworld önerirsiniz
22 derece düşük bi sıcaklık yumurtlamak için1 aydan beri messor kraliçelerim (2 tane var) yumurtlamadılar ortam 22 derece ve rahatsız etmiyorum neden olabilir