outworld taksammı

Musta

Pupa
Üye
henüz 2 işcim var ama tüpe dokununca çok strese giriyolar ve tüp çok pisleniyor 5 tanede çıkmak üzere olan yumurtalar var outworld taksam problem olur mu

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Takmanızı önermiyorum.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Hangi cins bilmiyorum fakat en stresli formicalar bile tüpte bakılıyor. 2 işçinin outworlde çıkmasının neredeyse ihtimali%1 falan. Yumurtalarla ilgilenmekten başka bir şey yapmayacaklardır. Outworld takınca çıkmalarını da boşuna beklemeyin. Tüpü açınca vs illaki stres olacaklar bundan doğal bir şey yok.

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Hangi cins bilmiyorum fakat en stresli formicalar bile tüpte bakılıyor. 2 işçinin outworlde çıkmasının neredeyse ihtimali%1 falan. Yumurtalarla ilgilenmekten başka bir şey yapmayacaklardır. Outworld takınca çıkmalarını da boşuna beklemeyin. Tüpü açınca vs illaki stres olacaklar bundan doğal bir şey yok.
aynen öyle 13 adet tüple formica bakıyorum stres olabilirler problem olmaz zamanla anlayacaksınız sizde

Musta

Pupa
Üye
kraliçe arada sırada outworlde çıkıyor işcide 1 kere çıktı

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Çünkü daha 2 işçi var. Nanitik işçiler onlar daha. Outworldu kullanmazlar bile. Şuan sadece yumurtalarla ilgilenecekler.
kraliçe arada sırada outworlde çıkıyor işcide 1 kere çıktı
Kraliçenin outworlde çıkması iyi bir şey değil. İptal edin derhal outworldu. Tüpte bakmaya devam edin. 20-25 işçi arası küçük bir outworld takmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Musta

Pupa
Üye
Çünkü daha 2 işçi var. Nanitik işçiler onlar daha. Outworldu kullanmazlar bile. Şuan sadece yumurtalarla ilgilenecekler.

Kraliçenin outworlde çıkması iyi bir şey değil. İptal edin derhal outworldu. Tüpte bakmaya devam edin. 20-25 işçi arası küçük bir outworld takmanız sizin için daha iyi olacaktır.
tamam teşekkür ederim

Musta

Pupa
Üye

benim kolonim compotonus sanctus diğer türlere göre daha büyük 10 15 işcide taksam iyi olmaz mı

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
benim kolonim compotonus sanctus diğer türlere göre daha büyük 10 15 işcide taksam iyi olmaz mı
15-20 daha iyidir. Şuanda çok büyük boyutlarda değiller zaten işçiler. Yeni çıkacak olanlarda o kadar büyük olmayacaklar