Outworld Tabanıyla İlgili

Spry_mrs

Yumurta
Üye
Outworld tabanına kum dışında koyabileceğim neler var?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Kil ve alçı gibi malzemelerle taban oluşturabilirsiniz. Onun dışında pek bir seçenek kalmıyor zaten.

Belki kağıt havlu olabilir ama gerek var mı, ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum.

Onlorot

Media
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
İllaha birşey koymanıza gerek yok. Boş da kullanabilirsiniz hatta daha kullanışlı oluyor. Kum vb. genelde görüntü için koyduğumuz şeyler. (Cataglyphis tarzı türlerin gelişimine katkıda bulunduğu için onlara taban malzemesi koymanız daha yararlı olacaktır.

Kağıt havlu daha önce yapanı da görmedim ama biraz saçma geldi bana :)

Spry_mrs

Yumurta
Üye
İllaha birşey koymanıza gerek yok. Boş da kullanabilirsiniz hatta daha kullanışlı oluyor. Kum vb. genelde görüntü için koyduğumuz şeyler. (Cataglyphis tarzı türlerin gelişimine katkıda bulunduğu için onlara taban malzemesi koymanız daha yararlı olacaktır.

Kağıt havlu daha önce yapanı da görmedim ama biraz saçma geldi bana :)
Evet aslında seffaf daha mantıklı nerde oldukları gözükür

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Out world ün tabanına başka neler koyabilirim
İllaki outworld'un tabanına birşeyler koymak istiyorum diyorsanız kaynatılmış toprak kullanılabileceğini duymuştum. Eğer neden normal toprak vb. kullanamıyoruz diye soracak olursanız işçiler içeriye taşıyor outworld'e koyduğunuz şeyleri, onlarda küfe sebep oluyor. Fakat dediğim gibi, kaynatılmış toprak kullanilabiliyor sanırsam.