Outworld tabanında epoksi

Alper

Nanitik
Üye
Herkese iyi hobiler.

Outworld e taban yaparken alçı, ytong gibi malzemeler kullanıldığını gördüm. Bu malzemeler yerine tabanda epoksi kullansak. sonuçta epoksi kuruduktan sonra taş kesilen su emilimi olmayan bir malzeme. bir sorun olur mu acaba. en azından bozuldu çürüdü derdi olmaz

Kimliksiz

Yumurta
Üye
Bence sıkıntı olmaz ama ne olur ne olmaz kum ile karıştırıp yaparsan daha iyi olur.

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
sorun olmayabilir fakat yine de detaylı araştırmanı öneririm.

deimosdevil

Yumurta
İlklerden
Üye
Herkese iyi hobiler.

Outworld e taban yaparken alçı, ytong gibi malzemeler kullanıldığını gördüm. Bu malzemeler yerine tabanda epoksi kullansak. sonuçta epoksi kuruduktan sonra taş kesilen su emilimi olmayan bir malzeme. bir sorun olur mu acaba. en azından bozuldu çürüdü derdi olmaz
Karıncalar için uygun olup olmadığı konusunda pek bir fikrim yok ama uygulanan epoksinin kuruma süresini biraz uzun tutmanızda fayda olduğunu düşünüyorum, sonuçta epoksinin kuruması sırasında ortaya çıkarttığı (ufakta olsa) gaz pek sağlıklı değil.

karincalemi

Larva
Üye
Epoksiyi araştırmadım fakat Non-toxic halini bulursanız daha iyi olabilir öteki türlü zarar verme ihtimali mevcut yinede bir araştırısanız iyi olur.

egzotikçiftik

Intercaste
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Herkese iyi hobiler.

bence bir sorun olmaz epoksinin tam olarak kuruduğundan emin ol yeter

erendas

Yumurta
Üye
epoksi bildiğine göre bir zararı yok diye biliyorum