Outworlde dekor yapan arkadaşlar taban malzemesi olarak ne kullanıyorsunuz?
Genellikle silis kum kullanılır. Ve de lav kırığıOutworlde dekor yapan arkadaşlar taban malzemesi olarak ne kullanıyorsunuz?
Alçı için bir önerin var mı?Genellikle silis kum kullanılır. Ve de lav kırığı
Alçı sadece sabit bir taban ve yükseltme yapmak için kullanılır. Daha önce kullanmadım, kullanma gereği de duymadım açıkçası.Alçı için bir önerin var mı?
Alçıyı yoğun bir şekilde hazırla. Outword e istediğin şekli ver daha sonra alçı kurumadan üzerine silis kum dök, daha sonra kurumaya bırak içerisindeki kum ile. Alçı kuruduktan sonra fazla kumu geri al (atma). Saten duvar alçısı.Alçı için bir önerin var mı?
Daha önce saten alçı kullandın mı? Zararlı olmadığına emin misinAlçıyı yoğun bir şekilde hazırla. Outword e istediğin şekli ver daha sonra alçı kurumadan üzerine silis kum dök, daha sonra kurumaya bırak içerisindeki kum ile. Alçı kuruduktan sonra fazla kumu geri al (atma). Saten duvar alçısı.
Kullanım amacını biliyorum hacım 😅 bende sabit taban istiyorum bu yüzden marka, çeşit vs yönünden tavsiyen var mı anlamında sormuştum da kullanmadığını söylemişsin teşekkür ederim yinede ✋🙂Alçı sadece sabit bir taban ve yükseltme yapmak için kullanılır. Daha önce kullanmadım, kullanma gereği de duymadım açıkçası.
Saten alçı kullanıyorum bir problem görmedim. Alçı ilk başta kokuyor genelde. Kuruduktan sonra kokusu gidiyor. Döktükten sonra 1 hafta havalandır açık havada. Kil de kullandım fakat kuruduktan sonra çok çatlıyor ve görüntü bozuluyor.Daha önce saten alçı kullandın mı? Zararlı olmadığına emin misin