Outworld nasıl yapılır?

tolgakurt

Yumurta
Üye
Selam hocalarım birazdan dışarı çıkıp malzemeler alacağım ama neler gerekli tüpü içine koyabileceğim bir outworld düşünüyorum ya da 5x5 yapabilirim

WradSX

Yumurta
Üye
Selam hocalarım birazdan dışarı çıkıp malzemeler alacağım ama neler gerekli tüpü içine koyabileceğim bir outworld düşünüyorum ya da 5x5 yapabilirim
Küçük bir koloni ise çok uğraşma küçük kapaklı kaçamayacakları bir plastik kap alıp yapabilirsin bana sorarsan. Çok hızlı işçi sayısı yükseliyorsa orta boy alabilirsin ama tavsiye etmem

tolgakurt

Yumurta
Üye
Küçük bir koloni ise çok uğraşma küçük kapaklı kaçamayacakları bir plastik kap alıp yapabilirsin bana sorarsan. Çok hızlı işçi sayısı yükseliyorsa orta boy alabilirsin ama tavsiye etmem
25 30 işçili lasius niger kolonisi hocam test tüpünü açmaya çalıştığım anda bazı işçiler kaçmaya çalışıyor şuan pamuğu kazıyorlar hiç el becerim yok nasıl yapacağız bakalım

WradSX

Yumurta
Üye
25 30 işçili lasius niger kolonisi hocam test tüpünü açmaya çalıştığım anda bazı işçiler kaçmaya çalışıyor şuan pamuğu kazıyorlar hiç el becerim yok nasıl yapacağız bakalım
bana sorarsan küçük boy al

WradSX

Yumurta
Üye
basit zaten plastik kapı deliyorsun test tüpü boyutunda delikte boşluklar olursada pamuk sıkıştırır sonrada güvence için bant yapıştırabilirsin

WradSX

Yumurta
Üye
veya test tüpü ağzı boyutunda bir şeyi ısıtıp delebilirsin daha rahat olur

WradSX

Yumurta
Üye
İnternetten alırsanız daha yararlı olur

tolgakurt

Yumurta
Üye
mika kare kutu diye geçiyor
Bu yapım lasiuslar için olur mu hocam peki çok küçük bir tür pamuk gibi kazamazlar bu kutuyu falan bir de bende olan tıpaların hepsi kapalı tıpa onları nasıl açabilirim son olarak üstte olan deliği pamuk harici nasıl kapatabilirim

WradSX

Yumurta
Üye
Bu yapım lasiuslar için olur mu hocam peki çok küçük bir tür pamuk gibi kazamazlar bu kutuyu falan bir de bende olan tıpaların hepsi kapalı tıpa onları nasıl açabilirim son olarak üstte olan deliği pamuk harici nasıl kapatabilirim
Küçük olmaları bir şey değiştirmez kaçmalarına izin vermediğiniz sürece, Üstteki pamuk yerine sineklik takabilirsiniz internette satılıyor

WradSX

Yumurta
Üye
Tıpayı ise demir bir maddeyi (Tornavida, Matkap ucu, vs.) çakmakla veya ocakla ısıtarak delebilirsiniz, veya matkapla

WradSX

Yumurta
Üye
ama tornavida ile ısıtmadan delmeye çalışmayın kalın olduğu için çok zorlar ve bir yerleri kırabilir veya zarar verebilir

tolgakurt

Yumurta
Üye
ama tornavida ile ısıtmadan delmeye çalışmayın kalın olduğu için çok zorlar ve bir yerleri kırabilir veya zarar verebilir
Evet hocam videoda belirtti özellikle çok bastırınca da kırılma oluyormuş garanti olsun diye 2 adet kutu alacağım

Musta

Yumurta
Üye
h

herkesin imkanı yokki hem internetten uzun sürüyor kolonisi için gerekli bir şey ve bir kaç gün daha beklerse yüksek ihtimalle kötü olur. ve kargo ücre

h

herkesin imkanı yokki hem internetten uzun sürüyor kolonisi için gerekli bir şey ve bir kaç gün daha beklerse yüksek ihtimalle kötü olur. ve kargo ücreti var
max 60 70 tl tutar ve 3 4 günde gelir zaten bu hobide para harcamak zorunda kalıyoruz formikaryum tüp çoğaltıcı ıvır zıvır

tolgakurt

Yumurta
Üye
Hocam kargo 35 TL benim alacağım şey 15 TL kendime 1 tane alıyorum kargoya 2 tane alıyorum eğer kargoyu karşılarsanız alim öyle yapacak olsam bu konuyu hiç açmam biraz mantıklı düşünelim lütfen aciliyeti olan birşey kargo süresi bekleyemem

WradSX

Yumurta
Üye
max 60 70 tl tutar ve 3 4 günde gelir zaten bu hobide para harcamak zorunda kalıyoruz formikaryum tüp çoğaltıcı ıvır zıvır
para ödemeye bir şey demiyorum zaten adama acil lazım olabilir yoksa ben söyledim kendisine konuyu uzatmaya gerek yok lütfen