![antstoreturkey.com](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fwww.antstoreturkey.com%2FImages%2FFirma%2Fust_logo.png&hash=8f53942ad5ca3eb15e7212874007bbbd&return_error=1)
bu ürün sizce iyi mi ? messorlar için ortalama ne kadar dayanır büyüklüğü ve parasına değer mi ?
Bende bu siteden aynı ürünü aldım bence çok iyi Outworld. Çoğaltı kullanarak tüp sayısını arttırıp uzunca bir süre kullanmayı düşünüyorum![]()
bu ürün sizce iyi mi ? messorlar için ortalama ne kadar dayanır büyüklüğü ve parasına değer mi ?
Fiyatına göre iyi büyüklüğü iyi bu fiyata kesinlikle değer bence![]()
senle aynı fikirdeyim bundan alıp ve 5li çoğaltıcı birde 10 tane tüp almayı planlıyorumBende bu siteden aynı ürünü aldım bence çok iyi Outworld. Çoğaltı kullanarak tüp sayısını arttırıp uzunca bir süre kullanmayı düşünüyorum
Ben sürekli test tüpü yanlısıyım. Nem oranıydı su sorunuydu vs uğraşmak istemiyorum bu yüzden formikaryum sevmiyorum koloni ne kadar büyürse o kadar bağlantı okadar tüp 👍senle aynı fikirdeyim bundan alıp ve 5li çoğaltıcı birde 10 tane tüp almayı planlıyorum