Outworld ile başlasam problem olurmu?

oguzgrgn3

Yumurta
Üye
Merhaba, bu hobide yeniyim ve 1 gün önce lasius niger kraliçesi buldum. İlk işçi çıkınca beslemeyi tüpün içinde değilde outworldde yapsam herhangi problem olur mu?
Autworldü küçük sos kabından yapmayı planlıyorum ve protein olarak ne vermemi tercih edersiniz. Teşekkürler

akvaryumhane

Yasaklı Üye
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
Merhaba, bu hobide yeniyim ve 1 gün önce lasius niger kraliçesi buldum. İlk işçi çıkınca beslemeyi tüpün içinde değilde outworldde yapsam herhangi problem olur mu?
Autworldü küçük sos kabından yapmayı planlıyorum ve protein olarak ne vermemi tercih edersiniz. Teşekkürler
Olabilir bir problem olmaz. Outworld çok büyük olmasın yeterli. Protein olarak un kurdu veya bufalo kurdu verilebilir. Bufalo kurdu biraz daha yağlıdır isterseniz ikisinide üretip bufalo kurdunu haftada 1 un kurdunu normal öğün şeklinde verebilirsiniz. Proteinin yanında takviye olarak kıyma,yumurta,sosis gibi besinler denenebilir. Konserve ton balıklarınında isterseniz yağını ve suyunu iyice süzüp verebilirsiniz.

oguzgrgn3

Yumurta
Üye
Olabilir bir problem olmaz. Outworld çok büyük olmasın yeterli. Protein olarak un kurdu veya bufalo kurdu verilebilir. Bufalo kurdu biraz daha yağlıdır isterseniz ikisinide üretip bufalo kurdunu haftada 1 un kurdunu normal öğün şeklinde verebilirsiniz. Proteinin yanında takviye olarak kıyma,yumurta,sosis gibi besinler denenebilir. Konserve ton balıklarınında isterseniz yağını ve suyunu iyice süzüp verebilirsiniz.
İlk işçi çıkınca şekerli su ve un kurdunu kaç günde bir vermeliyim ve işçi çıktıktan sonra hemen beslemeye başlamalımıyım.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Bence hiç outworlde gerek yok.Onunla uğraşmaktan daha kolay tüpte beslemek.Haftada 1-2 defa verebilirsiniz un kurdunu,şekerli suyuda 1 defa verebilirsiniz.İşçi çıkınca şekerli suyla başlayın sonra un kurdunu vs. ikiye bölerek verin.Başlangıçta pek yiyemez belki kabuğu sert gelir işçiye göre.Başka ek gıdalarla devamlı beslemenizi tavsiye etmiyorum.Sindirimleri için sorun olabilir.Belki nadiren verilebilir.