Silis kum almanı tercih ederim çok pahalı bir ürün değilKarıncaların outworldu icin dışardan kum toplasam ve kaynatsam olur mu? Ve kaynatmak yeterli midir?
internnette 50 tl 10 kgsi bide kargo falan giriyor araya gerek yok benceSilis kum almanı tercih ederim çok pahalı bir ürün değil
10Kg zaten çok fazla, akvaryum kurmayacaksınız sonuçta. Çok daha ucuza kapatabilirsiniz bu alışverişi. Ayrıca bulunduğunuz yerdeki akvaryumcu/petshoplara bakarsanız çeşit çeşit kum, çakıl vs. bulabilirsiniz. Hem de istediğiniz kadar alabilirsiniz. Tabi yine de kaynar suda bekletmek faydalı olacaktır.internnette 50 tl 10 kgsi bide kargo falan giriyor araya gerek yok bence
Valla ben 10 TL ye aldım ve 3 koloniye outworld yaptim 10 TL için riske ve ugraskaya bence değmez10Kg zaten çok fazla, akvaryum kurmayacaksınız sonuçta. Çok daha ucuza kapatabilirsiniz bu alışverişi. Ayrıca bulunduğunuz yerdeki akvaryumcu/petshoplara bakarsanız çeşit çeşit kum, çakıl vs. bulabilirsiniz. Hem de istediğiniz kadar alabilirsiniz. Tabi yine de kaynar suda bekletmek faydalı olacaktır.
Doğadan topladığınız kumu da kaynar suda bekletin bir süre, yeterli olacaktır (taş ve dal parçaları gibi malzemeler için de geçerlidir).