Amaç | Note.101 Kullanımı |
---|
Yüzeyleri yapıştırmak | ⚠️ Sınırlı şekilde kullanılabilir |
Karıncaların temas ettiği alanlarda | ❌ Uygun değil, toksik olabilir |
Kaçış önleme bariyeri | ❌ Kullanılmaz |
Lütfen ChatGPT ve benzeri yapay zeka araçlarından metin almayın.
- Kimyasal içeriği (solvent, VOC vs.) nedeniyle karıncalar için toksik olabilir.
- Kuruduktan sonra kokusuz hale gelse bile, bazı türler (özellikle hassas tropikal karıncalar) bu maddelerden olumsuz etkilenebilir.
- Yaygın olarak önerilen yapıştırıcı türleri:
- Silikon yapıştırıcı (akvaryum silikonu)
- PVC tutkalı (su bazlı, kokusuz olanlar)
- Sıcak silikon (temas etmeyecek bölgelerde)
Amaç Note.101 Kullanımı
Yüzeyleri yapıştırmak ⚠️ Sınırlı şekilde kullanılabilir
Karıncaların temas ettiği alanlarda ❌ Uygun değil, toksik olabilir
Kaçış önleme bariyeri ❌ Kullanılmaz
önermem
peki outworldün dışarısından yapıştırsa sinekliği olurmuOutworld'e içten sineklik takacağım bu yapıştırıcıyı kullanabilir miyim, karıncalar için sorun çıkarır mı?
Teşekkür ederim studi beyaz tutkal kullanabilir miyim yada yapıştırdıktan sonra üstüne kağıt bant atsam olur mu?
- Kimyasal içeriği (solvent, VOC vs.) nedeniyle karıncalar için toksik olabilir.
- Kuruduktan sonra kokusuz hale gelse bile, bazı türler (özellikle hassas tropikal karıncalar) bu maddelerden olumsuz etkilenebilir.
- Yaygın olarak önerilenyapıştırıcı türleri:
- Silikon yapıştırıcı (akvaryum silikonu)
- PVC tutkalı (su bazlı, kokusuz olanlar)
- Sıcak silikon (temas etmeyecek bölgelerde)
Amaç Note.101 Kullanımı
Yüzeyleri yapıştırmak ⚠️ Sınırlı şekilde kullanılabilir
Karıncaların temas ettiği alanlarda ❌ Uygun değil, toksik olabilir
Kaçış önleme bariyeri ❌ Kullanılmaz
önermem
Muhtemelen toxic içeriklidir. Akvaryum silikonu kullanmanızı öneririm, hem daha sağlam olur gibime geliyor.Outworld'e içten sineklik takacağım bu yapıştırıcıyı kullanabilir miyim, karıncalar için sorun çıkarır mı?
malesef onun hakkında bilgim yokTeşekkür ederim studi beyaz tutkal kullanabilir miyim yada yapıştırdıktan sonra üstüne kağıt bant atsam olur mu?
Hocam Sineklik sert değil tül gibi esniyor dıştan yapıştırıncada ulaşabilirler yapıştırıcıya ve kaçadabilirler pheidole çünkü.peki outworldün dışarısından yapıştırsa sinekliği olurmu
anladım sağolHocam Sineklik sert değil tül gibi esniyor dıştan yapıştırıncada ulaşabilirler yani yapıştırıcıya ve kaçadabilirler pheidole çünkü.
Pheidoleyse çok sıkıntı çok dikkatli ve ince işçilikle yapın. Mümkünse 2 kat sineklik yapın.Hocam Sineklik sert değil tül gibi esniyor dıştan yapıştırıncada ulaşabilirler yani yapıştırıcıya ve kaçadabilirler pheidole çünkü.
Evet öyle yapacağım.Pheidoleyse çok sıkıntı çok dikkatli ve ince işçilikle yapın. Mümkünse 2 kat sineklik yapın.
Şimdi merak ettim ChatGPT ye sordum kullanabilirsin dedi.....Lütfen ChatGPT ve benzeri yapay zeka araçlarından metin almayın.
Salıyor chatgpt daha o kadar zeki değilEvet öyle yapacağım.
Şimdi merak ettim ChatGPT ye sordum kullanabilirsin dedi.....
Hocam Akvaryum silikonunu nereden bulabilirim?Muhtemelen toxic içeriklidir. Akvaryum silikonu kullanmanızı öneririm, hem daha sağlam olur gibime geliyor.