Outworld havalandırması nasıl yapabilirim ?

Mertefe

Yumurta
Üye
Yeni outworld yapıcam onun için havalandırma için model istiyorum bide yapımını anlatırsanız sevinirim. (mesela karınca çiftliğin tarzı havalandırmalar hoş duruyor) bu tarz olabilir

Akenash

Yumurta
İlklerden
Üye
Yeni outworld yapıcam onun için havalandırma için model istiyorum bide yapımını anlatırsanız sevinirim. (mesela karınca çiftliğin tarzı havalandırmalar hoş duruyor) bu tarz olabilir
İnternette hepsi mevcut. Onun dışında kendi kafanı kullanarak yaparsan beyin bir şeyler başardığını hissederek dopamin salgılayacaktır, yani daha fazla mutlu olursun.

erendas

Yumurta
Üye
üstünü açık bırakıp bebek pudrası sürerek (kokusuz ) yapabilirsin bebek pudrasına tirmanamazlar yine üstünü açık bırakıp bariyer alıp sürebilirsin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu videoda ayrı bir yöntem var

Mertefe

Yumurta
Üye
üstünü açık bırakıp bebek pudrası sürerek (kokusuz ) yapabilirsin bebek pudrasına tirmanamazlar yine üstünü açık bırakıp bariyer alıp sürebilirsin

Hmm gayet mantıklı bariyer yapmak ve üstünü açık bırakmak bu kullanılabilir teşekkür ederim

ardaacar25

Yumurta
Üye

ben bu yöntemden pek bir sonuç alamadım en azından yanlarına sürmek yerine kapağının ortasını kesip kapağının yanlarına sürmen daha mantıklı en azından ters şekilde daha zor kaçacaklardır

Taylan

Yumurta
Üye
Outworld kapağını tam ortadan yuvarlak veya herhangi bir şekilde kesip sinekliği üstten silikon yardımıyla yapıştırın kenarda kalan kısımların üstüne taşlarla veya herhangi ufak tefek dekorla süsleyin kesi yerlerini görmezsiniz.

erendas

Yumurta
Üye
Outworld kapağını tam ortadan yuvarlak veya herhangi bir şekilde kesip sinekliği üstten silikon yardımıyla yapıştırın kenarda kalan kısımların üstüne taşlarla veya herhangi ufak tefek dekorla süsleyin kesi yerlerini görmezsiniz.
bu hiç aklıma gelmemişti teşekkürler güzel fikir

Mertefe

Yumurta
Üye
Bunu denicem teşekkürler