İnternette hepsi mevcut. Onun dışında kendi kafanı kullanarak yaparsan beyin bir şeyler başardığını hissederek dopamin salgılayacaktır, yani daha fazla mutlu olursun.Yeni outworld yapıcam onun için havalandırma için model istiyorum bide yapımını anlatırsanız sevinirim. (mesela karınca çiftliğin tarzı havalandırmalar hoş duruyor) bu tarz olabilir
Hmm gayet mantıklı bariyer yapmak ve üstünü açık bırakmak bu kullanılabilir teşekkür ederimüstünü açık bırakıp bebek pudrası sürerek (kokusuz ) yapabilirsin bebek pudrasına tirmanamazlar yine üstünü açık bırakıp bariyer alıp sürebilirsin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bu videoda ayrı bir yöntem var
ben bu yöntemden pek bir sonuç alamadım en azından yanlarına sürmek yerine kapağının ortasını kesip kapağının yanlarına sürmen daha mantıklı en azından ters şekilde daha zor kaçacaklardırüstünü açık bırakıp bebek pudrası sürerek (kokusuz ) yapabilirsin bebek pudrasına tirmanamazlar yine üstünü açık bırakıp bariyer alıp sürebilirsin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bu videoda ayrı bir yöntem var
bu hiç aklıma gelmemişti teşekkürler güzel fikirOutworld kapağını tam ortadan yuvarlak veya herhangi bir şekilde kesip sinekliği üstten silikon yardımıyla yapıştırın kenarda kalan kısımların üstüne taşlarla veya herhangi ufak tefek dekorla süsleyin kesi yerlerini görmezsiniz.
Bunu denicem teşekkürlerOutworld kapağını tam ortadan yuvarlak veya herhangi bir şekilde kesip sinekliği üstten silikon yardımıyla yapıştırın kenarda kalan kısımların üstüne taşlarla veya herhangi ufak tefek dekorla süsleyin kesi yerlerini görmezsiniz.