Hocam şekerli su koydum bugün haberleri yokOutworld bağlamanın amacı zaten daha rahat besleme yapmak, eğer koyduğunuz besini yiyorlarsa bir sorun olmaz. Koloni büyüdükçe daha çok işçi gezinecektir.
Hocam şekerli su koydum bugün haberleri yok
bence bir sorun olmaz 40 işçiyi tüpte beslemek çok zor olur hep bir iki kaçak verir strese sokarsınız. zamanla alışacaklardır.Hocam şekerli su koydum bugün haberleri yok
Hocam bence gayet iyi yapmışsınız. 40 işçi için aslında o büyüklük normal. Koyduğunuz besini yiyorlar ise zaten bir sorun yok.
Hocam keşife çıkıp 1 işçiniz görse bile haber verecektir zaten. Biraz zaman tanıyın.
Gayet normal. Besleme içinde büyük rahatlık sağlayacaktır.
Hepinize teşekkür ederim tür çok küçük olduğu için tüpte besleme zor oluyordu hepinize iyi hobilerbence bir sorun olmaz 40 işçiyi tüpte beslemek çok zor olur hep bir iki kaçak verir strese sokarsınız. zamanla alışacaklardır.
bir örnek vereyim ortalama 60-70 işçili tetramorium kolonimde dışarı çıkan bir iki karınca olurdu, gene de bir sorun olmamıştı. yiyeceğe ihtiyaçları olmadığı zaman kolonide durmayı tercih ediyorlar hep.
zaten acıktıklarında aranmalar-keşifler artar oradan acıktıklarını da anlarasınız. yok ben hızlı büyümelerini yemelerini istiyorum diyorsanız da yiyeceği tüpe daha yakın koymayı deneyebilirsiniz.
Rica ederim iyi hobiler.Hepinize teşekkür ederim tür çok küçük olduğu için tüpte besleme zor oluyordu hepinize iyi hobiler