Out World hangi sitelerden alabilirim?

EnesAnT

Yumurta
Üye
Karıncalar için out worlda ihtiyacım var herhangi bir siteden bulamadım bilenler güvenli bir şekilde out world veya başka malzemeler alan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Ömerke

Pupa
Üye
Karıncalar için out worlda ihtiyacım var herhangi bir siteden bulamadım bilenler güvenli bir şekilde out world veya başka malzemeler alan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
outworlde para harcamana gerek yok normal bi plastik kap iş görür

EnesAnT

Yumurta
Üye

bence kendin yap zaten outworld'ü yapmak o kadar zor değil
zor değil ama out world'ü üstten delerken görüntü bozukluğu olacaktır ve 3d yazıcı olmadığı için güzel görünmeyecektir bu yüzden satın almak daha mantıklı gelmişti bana.

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
hocam kendin yapmanı tavsiye ederim ama site olarak;
ant store turkey
underground ant world
karınca hobisi sitelerine göz atabilirsin

EnesAnT

Yumurta
Üye
hocam kendin yapmanı tavsiye ederim ama site olarak;
ant store turkey
underground ant world
karınca hobisi sitelerine göz atabilirsin
siteleri bir göz gezdirdim fena değil iş görür ekipmanlar var ama galiba kendim yapıcam out world'u tek sıkıntım görsel açıyı bozacağı için canım sıkılıyor bilgi için teşekkür ederim.

EnesAnT

Yumurta
Üye
yok bozmazsın yapınca atsana birde
bozmaktan kastım üstü deldiğimde havalandırma için yamuk yumuk olacak tuğkan abi bunun için 3 d yazıcıdan yuvarlar kapak basıyor ama bende olmadığı için görüntü bozulacak 3 4 ay sonra atarım :) daha hiç karınca beslemedim bu sezonu bekliyorum o üzden daha malzemeleri almadım :D

tarikkapakli

Yumurta
İlklerden
Üye
bozmaktan kastım üstü deldiğimde havalandırma için yamuk yumuk olacak tuğkan abi bunun için 3 d yazıcıdan yuvarlar kapak basıyor ama bende olmadığı için görüntü bozulacak 3 4 ay sonra atarım :) daha hiç karınca beslemedim bu sezonu bekliyorum o üzden daha malzemeleri almadım :D
fluon veya bebek pudrası kullanıp üstü açık kullanabilirsin.

cnx

Yumurta
İlklerden
Üye
Dostum satın alıcaksan aliexpress alabilirsin oradan outworld ve farklı türden terraryumlar bulabilirsin.

EnesAnT

Yumurta
Üye
Dostum satın alıcaksan aliexpress alabilirsin oradan outworld ve farklı türden terraryumlar bulabilirsin.
evet aliexpress mantıklı gibi araştırıp güzel bir tane alıcam yada olmadı kendim yapıcam :)

• Beğendim
Tepkiler: cnx

tarikkapakli

Yumurta
İlklerden
Üye
En iyisi kendin yap sen boşver aliexpressi,hem daha deneyimli olur senin için
evet birde aliexpress'den gelne kadar bıkar kendi yine yapar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

fluon'u çok araştırdım satın almak için ama bulamadım araştırmaya devam edeceğim bilgilerin için sağol
bebek pudrası kullanbilirsin profesyonellerde kullanıyor yani sıkıntı olmaz.

deimosdevil

Yumurta
İlklerden
Üye
zor değil ama out world'ü üstten delerken görüntü bozukluğu olacaktır ve 3d yazıcı olmadığı için güzel görünmeyecektir bu yüzden satın almak daha mantıklı gelmişti bana.

Bu hobide yeniyim, henüz karımcam yok (darısı Mart - Nisan - Mayıs'a ) ama şimdiden bazı aksesuar ve lazım olan malzemeleri topluyorum. Benimde 3d yazıcım yok ama outworld havalandırma deliklerine akvaryum silikonu ile sineklik yapıştırarak tutturmak için evdeki m50 metal içten tırnaklı rondela pulları kullanmayı düşünüyorum. Hava akışının fazlası ile oluşması için yeterli genişliğe sahip bu pullar. Diğer hobilerimden de edindiğim alışkanlıktan kaynaklı belli bir malzeme yerine elimdeki malzemeyi değiştirerek kullanmak daha çok hoşuma gidiyor. Tek sorun pulların metal rengi olması onu da bir pürmüzle tavlayarak siyaha yakın mor -kızıl arası bir tona çevirerek boyamadan çözmeyi planlıyorum.

Umarım değişik "Zihni Fikir" fikirlerim yardımcı olmuştur. ;)

hamza54

Yumurta
Üye
https://www.karincam.com/ ben bu siteden aldım hatta 600TL üzeri alışveriş yaptım. kargo falan iyi paketlenmişti, öneririm.

RECEP İVEDİK

Yumurta
Üye
Kendin yapacaksan a101 vaya bim'e güzel ve ucuz kutular geliyo tanesi 3 4 liraya 1 2 litrelik kutular bulunabiliyo.

Kendin yapacaksan a101 vaya bim'e güzel ve ucuz kutular geliyo tanesi 3 4 liraya 1 2 litrelik kutular bulunabiliyo.
67fb2fe9-21fa-44f1-aa43-475848b788e2_size780x780_quality60_cropCenter.jpg

67fb2fe9-21fa-44f1-aa43-475848b788e2_size780x780_quality60_cropCenter.jpg
12.5 lira olmuş küçük olanla küçük kolonilere kullanabilirsini kapağın vidalı olmasıyla kapağı açarken kap sallanmıyo.Şuana kadar gördüğü eksiler çok kola çizililebiliyo, içine bir taş koyduğunuz zaman çizebiliyo

Son düzenleme: