outworlde para harcamana gerek yok normal bi plastik kap iş görürKarıncalar için out worlda ihtiyacım var herhangi bir siteden bulamadım bilenler güvenli bir şekilde out world veya başka malzemeler alan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
zor değil ama out world'ü üstten delerken görüntü bozukluğu olacaktır ve 3d yazıcı olmadığı için güzel görünmeyecektir bu yüzden satın almak daha mantıklı gelmişti bana.bence kendin yap zaten outworld'ü yapmak o kadar zor değil
hocam kendin yapmanı tavsiye ederim ama site olarak;Karıncalar için out worlda ihtiyacım var herhangi bir siteden bulamadım bilenler güvenli bir şekilde out world veya başka malzemeler alan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
siteleri bir göz gezdirdim fena değil iş görür ekipmanlar var ama galiba kendim yapıcam out world'u tek sıkıntım görsel açıyı bozacağı için canım sıkılıyor bilgi için teşekkür ederim.hocam kendin yapmanı tavsiye ederim ama site olarak;
ant store turkey
underground ant world
karınca hobisi sitelerine göz atabilirsin
yok bozmazsın yapınca atsana birdesiteleri bir göz gezdirdim fena değil iş görür ekipmanlar var ama galiba kendim yapıcam out world'u tek sıkıntım görsel açıyı bozacağı için canım sıkılıyor bilgi için teşekkür ederim.
bozmaktan kastım üstü deldiğimde havalandırma için yamuk yumuk olacak tuğkan abi bunun için 3 d yazıcıdan yuvarlar kapak basıyor ama bende olmadığı için görüntü bozulacak 3 4 ay sonra atarımyok bozmazsın yapınca atsana birde
fluon veya bebek pudrası kullanıp üstü açık kullanabilirsin.bozmaktan kastım üstü deldiğimde havalandırma için yamuk yumuk olacak tuğkan abi bunun için 3 d yazıcıdan yuvarlar kapak basıyor ama bende olmadığı için görüntü bozulacak 3 4 ay sonra atarımdaha hiç karınca beslemedim bu sezonu bekliyorum o üzden daha malzemeleri almadım
![]()
fluon'u çok araştırdım satın almak için ama bulamadım araştırmaya devam edeceğim bilgilerin için sağolfluon veya bebek pudrası kullanıp üstü açık kullanabilirsin.
Dostum satın alıcaksan aliexpress alabilirsin oradan outworld ve farklı türden terraryumlar bulabilirsin.Karıncalar için out worlda ihtiyacım var herhangi bir siteden bulamadım bilenler güvenli bir şekilde out world veya başka malzemeler alan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
evet aliexpress mantıklı gibi araştırıp güzel bir tane alıcam yada olmadı kendim yapıcamDostum satın alıcaksan aliexpress alabilirsin oradan outworld ve farklı türden terraryumlar bulabilirsin.
En iyisi kendin yap sen boşver aliexpressi,hem daha deneyimli olur senin içinevet aliexpress mantıklı gibi araştırıp güzel bir tane alıcam yada olmadı kendim yapıcam![]()
evet birde aliexpress'den gelne kadar bıkar kendi yine yapar.En iyisi kendin yap sen boşver aliexpressi,hem daha deneyimli olur senin için
bebek pudrası kullanbilirsin profesyonellerde kullanıyor yani sıkıntı olmaz.fluon'u çok araştırdım satın almak için ama bulamadım araştırmaya devam edeceğim bilgilerin için sağol
zor değil ama out world'ü üstten delerken görüntü bozukluğu olacaktır ve 3d yazıcı olmadığı için güzel görünmeyecektir bu yüzden satın almak daha mantıklı gelmişti bana.
https://www.karincam.com/ ben bu siteden aldım hatta 600TL üzeri alışveriş yaptım. kargo falan iyi paketlenmişti, öneririm.bozmaktan kastım üstü deldiğimde havalandırma için yamuk yumuk olacak tuğkan abi bunun için 3 d yazıcıdan yuvarlar kapak basıyor ama bende olmadığı için görüntü bozulacak 3 4 ay sonra atarımdaha hiç karınca beslemedim bu sezonu bekliyorum o üzden daha malzemeleri almadım
![]()
Kendin yapacaksan a101 vaya bim'e güzel ve ucuz kutular geliyo tanesi 3 4 liraya 1 2 litrelik kutular bulunabiliyo.
12.5 lira olmuş küçük olanla küçük kolonilere kullanabilirsini kapağın vidalı olmasıyla kapağı açarken kap sallanmıyo.Şuana kadar gördüğü eksiler çok kola çizililebiliyo, içine bir taş koyduğunuz zaman çizebiliyo