Osmaniye'den Malatya'ya...

Etanduinn

Yumurta
Üye
Abilerim hobide daha yeniyim yaklasik 1 1,5 belki 2 aydir baktigim 4 tane camponotus festai kralicem var. Yeni yeni iscilerim cikiyor. Sorum su ki Osmaniye'de yasiyorum ve universite icin Malatya'ya gidecegim bu iki sehrin sicakliklari, kalacagim yer falan bi hayli degisik sizce kralicelerimi ve karincalarimi yanimda mi goturmeliyim yoksa evde diger bireylere mi birakmaliyim?

koloni1451

Yumurta
Üye
Bence götür eksiklik hissedersin aklında kalır. İyi evdeki üyelerin özenerek bakacağına emin değilim

Aymet

Larva
Üye
Abilerim hobide daha yeniyim yaklasik 1 1,5 belki 2 aydir baktigim 4 tane camponotus festai kralicem var. Yeni yeni iscilerim cikiyor. Sorum su ki Osmaniye'de yasiyorum ve universite icin Malatya'ya gidecegim bu iki sehrin sicakliklari, kalacagim yer falan bi hayli degisik sizce kralicelerimi ve karincalarimi yanimda mi goturmeliyim yoksa evde diger bireylere mi birakmaliyim?
Hocam bence götür pek bi sıkıntı olmaz çünkü sonuçta oda sıcaklığında kalacaklar. Sadece yolda stres olmaları sıkıntı ona da dikkat edersin.

Etanduinn

Yumurta
Üye
Hocam bence götür pek bi sıkıntı olmaz çünkü sonuçta oda sıcaklığında kalacaklar. Sadece yolda stres olmaları sıkıntı ona da dikkat edersin.
Yol pek sıkıntı olmaz diye dusunuyorum kucagimdan birakmam fakat kalacagim yer eger yurt olursa hep ayni sıcaklikta kalamayabilirler diye dusunmustum bu yuzden sordum aslinda.

maamed

Yumurta
Üye
Abilerim hobide daha yeniyim yaklasik 1 1,5 belki 2 aydir baktigim 4 tane camponotus festai kralicem var. Yeni yeni iscilerim cikiyor. Sorum su ki Osmaniye'de yasiyorum ve universite icin Malatya'ya gidecegim bu iki sehrin sicakliklari, kalacagim yer falan bi hayli degisik sizce kralicelerimi ve karincalarimi yanimda mi goturmeliyim yoksa evde diger bireylere mi birakmalim