Türünü bilmediğim (hatta tarantula olup olmadığını bile bilmediğim) bir örümceğim var. Bildiğiniz gibi, onu yatak odamın duvarından aldım ve şimdi bir teraryum yapmak istiyorum. Ancak torf bulamadım; çiçekçilerin bayram nedeniyle kapalı olmasından dolayı çareyi ChatGPT’ye sormakta buldum. "Ne yapabilirim?" diye sordum. O da bana, "Gübresiz toprağı al, elekten geçir, sonra fırınla. Böylece kullanabilirsin," dedi. Ben de aynen öyle yaptım. Ancak henüz bu toprağı teraryumun içine dökmedim. Sormak istediğim şu: Sizce bu toprak akar (mite) yapar mı? Nem tutar mı? Nem alınca taş gibi sertleşir mi?
Ayrıca mağara gibi bir saklanma alanı yapmak için deodorant kapağı kullandım. Fakat rengi çok alakasız olduğu için onu akrilik boya ile boyamak istedim. Yine ChatGPT, "Sorun olmaz," dedi ama malumunuz, bazen çok sallıyor. Bu yüzden işi bilenlere sormak istedim: Sizce bu durum sıkıntı yaratır mı?
Ayrıca mağara gibi bir saklanma alanı yapmak için deodorant kapağı kullandım. Fakat rengi çok alakasız olduğu için onu akrilik boya ile boyamak istedim. Yine ChatGPT, "Sorun olmaz," dedi ama malumunuz, bazen çok sallıyor. Bu yüzden işi bilenlere sormak istedim: Sizce bu durum sıkıntı yaratır mı?
Moderatör tarafında düzenlendi: