Örümcek saldırısına uğrayan kraliçe

BahadirSarp

Asker
Yardımsever
Üye
Arkadaşlar selamlar. Gece gece bir sürü aksiyon yaşadık kraliçemle. Her neyse, ben konuya gireyim. Yatmadan önce bugün bulduğum Tetramorium'lara bakayım dedim. Baktığımda, aynı tüpün içindeki iki kraliçenin de kaçmış olduğunu fark ettim. Belki bulurum diye kuytu köşelere bakmayı denedim ve bir tanesini televizyon ünitesinin altında, bir örümceğin kraliçenin etrafına ağ ördüğünü gördüm.

Doğada böyle bir şey görsem ellemem ama benim hatam yüzünden bir kraliçenin ölmesine göz yummak istemedim ve kraliçeyi kurtardım. Görünürde bir sıkıntı yok ama yapmam gereken bir şey var mı sizce? Örümcek zehirlemiş olabilir mi?

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Şu an için elinizden sadece beklemek gelir. Ne olacağını zaman gösterecek, üzülmek için erken.

BahadirSarp

Asker
Yardımsever
Üye
Şu an için elinizden sadece beklemek gelir. Ne olacağını zaman gösterecek, üzülmek için erken.
Hocam ölmüş ama sanırım boğulmuş ıslak pamuğa yapışık bir şekilde buldum kraliçeyi evde ki diğer kolonilere vereyim mi? evde baya tetramorium yuvası var da.

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Hocam ölmüş ama sanırım boğulmuş ıslak pamuğa yapışık bir şekilde buldum kraliçeyi evde ki diğer kolonilere vereyim mi? evde baya tetramorium yuvası var da.
Size kalmış, isterseniz verin. İsterseniz kolonya içine atın bozulmaması için.