Tarantulalar diğer örümcekler kadar zeki ve pusu yapan ağ kurarak avını bekleyen bir örümcek türü değil, direkt olarak titreşimin geldiği yöne hareketlenerek hamle yapan bir tür diğer türlere göre daha iri ve kıllı olması onu ayrıştırıyor.Selamlar, arama kısmından bir araştırma yaptım fakat bir bilgiye ulaşamadım. Sorum şu ; örümcek ile Tarantula arasında ne gibi ayırt edici farklar var?
Yani, neye göre tarantula olabiliyor?
Teşekkür ederim.
Senden bir önceki yazıyı okudun mu?Tarantulalar diğer örümcekler kadar zeki ve pusu yapan ağ kurarak avını bekleyen bir örümcek türü değil, direkt olarak titreşimin geldiği yöne hareketlenerek hamle yapan bir tür diğer türlere göre daha iri ve kıllı olması onu ayrıştırıyor.
Evet arkadaş biyolojik olarak cevap vermiş dostum, ben gözle görülür ayrıştırmasını yazdım?Senden bir önceki yazıyı okudun mu?
O yazıda tarantulaların bir familya olduğu yazıyor, sen ise yazında tarantulalardan tür olarak bahsediyorsun. Her ne kadar fazla bilgi sahibi olmasam da ağ ile avını bekleyen türler de var. Söylediklerin konuya katkı sağlamış gibi durmuyor üstelik eski bir konu.Evet arkadaş biyolojik olarak cevap vermiş dostum, ben gözle görülür ayrıştırmasını yazdım?
Tarantula bir familya evet, ben tür olarak adlandırdım orası bir hata olabilir ek olarak ağ yapan türler ağaç türleridir yinede ağ yaparak beslenmiyorlar ekstra durumlarda kabuk atma, çiftleşme vaktinde ağ yapabilirler tarantulalar bulduğu yerde atlayarak avını emiyorlar konunun eski olduğunu yeni fark ettim. Ki ağaç türlerini pek sık bulamazsın genelde yer türü ile başlanır. Teşekkürler, iyi günler.O yazıda tarantulaların bir familya olduğu yazıyor, sen ise yazında tarantulalardan tür olarak bahsediyorsun. Her ne kadar fazla bilgi sahibi olmasam da ağ ile avını bekleyen türler de var. Söylediklerin konuya katkı sağlamış gibi durmuyor üstelik eski bir konu.