Teşekkürler benimki lycosidaenin alt türü hognaya benziyor be ben alanını büyüttüm ama kendisi oraya yine aynı boyut yuva yaptı ve avlarını yakalıyamıyordu . Bide güve versem yiyorda besleyicimi tam bilmiyorum.Ayrıca bence yaşam alanını değiştirmelisiniz. Genişlemesine de uzun bir teraryum almanız daha iyi olur. Yaşam alanını büyüttükten sonra taşlar veya kuru dallar koyabilirsiniz tercihe bağlı(yapay)
Beslieyecekseniz canlı yem edinmeniz iyi olur. Dışarıdan böcek yıl boyu bulamazsınız, bulsanız da hastalık taşıyabilir.Teşekkürler benimki lycosidaenin alt türü hognaya benziyor be ben alanını büyüttüm ama kendisi oraya yine aynı boyut yuva yaptı ve avlarını yakalıyamıyordu . Bide güve versem yiyorda besleyicimi tam bilmiyorum.
Kendim üretiyorum ben güveleri ben bunların yolunu buldum yıl boyu üretiyorum ve unun içinde böcek oluyor ve sonra unları yiyip pupa örüp güve unkurdu gibiBeslieyecekseniz canlı yem edinmeniz iyi olur. Dışarıdan böcek yıl boyu bulamazsınız, bulsanız da hastalık taşıyabilir.