O kadar araştırdım bulamadım çok sağolPisaura cf. mirabilis.
Teraryum görsel olarak güzel ama boyutları nedir büyük sanki bayaArkadaşlar bir süredir örümcek bakıyorum ama örümcek türlerine bakıyorum benzer birşey bulamıyorum fikri olan var mıdır acaba ? Üst kısmı sarı Ekli dosyayı görüntüle 9686
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
100 lt lik de böyle mekan yaptım
Hocam Pisaura Mira. ülkemizde var mı ve de bu resimdeki dediğim tür olabilir mi?Pisaura cf. mirabilis.
70 cm genişliğindeÇim Örümceği - Agelenopsis sp
sanırım yanılıyorda olabilirim
Teraryum görsel olarak güzel ama boyutları nedir büyük sanki baya
Baktım biraz bu tür aynısı kocaeli de buldum bunuHocam Pisaura Mira. ülkemizde var mı ve de bu resimdeki dediğim tür olabilir mi?
Hocam çok büyük değil mi ? Bir de sanırım içerisinde dallar vs var fırınlanmış falan değilse onlar küf sorunu yapar. Bu teraryum içerisinde ne hangi türe bakmayı düşünüyorsunuz. Canlı yemi bulma konusunda sıkıntı yaşayabilir. Bana baya büyük geldi.70 cm genişliğinde
İki tane hamam böceği attım birini öldürdükten sonra 2. yi öldürdü sonra onların ikisini ağıyla birbirine sardı dala taşıdı yavaş yavaş yedi bi sıkıntı yaşamadım şimdilikHocam çok büyük değil mi ? Bir de sanırım içerisinde dallar vs var fırınlanmış falan değilse onlar küf sorunu yapar. Bu teraryum içerisinde ne hangi türe bakmayı düşünüyorsunuz. Canlı yemi bulma konusunda sıkıntı yaşayabilir. Bana baya büyük geldi.
Dallar da Bahçe de 2 senelik kuru dallar vardı onları koydumHocam çok büyük değil mi ? Bir de sanırım içerisinde dallar vs var fırınlanmış falan değilse onlar küf sorunu yapar. Bu teraryum içerisinde ne hangi türe bakmayı düşünüyorsunuz. Canlı yemi bulma konusunda sıkıntı yaşayabilir. Bana baya büyük geldi.
Yapmadım öyleHocam o kuru dalları kaynamış suda biraz beklettiniz mi? Kan emici mite olabiliyor bazen
aman dikkat et benim evimi mite bastı sırf bu dallar yüzünden yapay kullan daha iyi bir ton iş çıkarİki tane hamam böceği attım birini öldürdükten sonra 2. yi öldürdü sonra onların ikisini ağıyla birbirine sardı dala taşıdı yavaş yavaş yedi bi sıkıntı yaşamadım şimdilik
Dallar da Bahçe de 2 senelik kuru dallar vardı onları koydum
Ben yeniyim ilk defa böyle bir işe kalkıştım dediklerinizi dikkate alıcamaman dikkat et benim evimi mite bastı sırf bu dallar yüzünden yapay kullan daha iyi bir ton iş çıkar
çok iğrençler hocam mitelar. Temizlemesi çok zor hele bir de canlıya vs bulaşırsa bir ton iş. Karınca besleyenlerin ve tarantula vs besleyen bizlerin korkulu rüyasıBen yeniyim ilk defa böyle bir işe kalkıştım dediklerinizi dikkate alıcam
Pisaurina mira'yı kastediyorsunuz sanırım. Amerika'da bulunan bir tür, bizde yok. Bizdeki Pisaura mirabilis'in Nearktik versiyonu gibi, oldukça yaygın Amerika'da. İkisi de Pisauridae familyasına ait ve ikisi de "nursery web spider" olarak geçiyor.Hocam Pisaura Mira. ülkemizde var mı ve de bu resimdeki dediğim tür olabilir mi?
Ne ara iki kabuk değiştirdi buEvet onu kastediyordum eksik yazmışım😅 Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Evde misafir ettiğim Pholcus Phalangioides
İki kabuk atmış
Ekli dosyayı görüntüle 9690