Yumurtlarmı yani bu kraliçe ben tüpünü hazırladımLasius cinsi kraliçe.
Evet yumurtlar, döllenmiş bir kraliçe. Tüpe koyabilirsin; 1 hafta bakma, tüpe dokunma bile.Yumur
Yumurtlarmı yani bu kraliçe ben tüpünü hazırladım
Evet Yumurtlar.Yumur
Yumurtlarmı yani bu kraliçe ben tüpünü hazırladım
Çok sağolun şans bügün benden yana oldu ve sonunda buldum bir adet kraliçe cinsinide söylermisiniz emin olmak istiyorum lasius yazinca farklı farklı cinsler çıkıyor hangisi bilemedim?Evet yumurtlar, döllenmiş bir kraliçe. Tüpe koyabilirsin; 1 hafta bakma, tüpe dokunma bile.
Kraliçenin tam cinsinide söylermisin lasius yazinca 7 8 tane farkli tür çıkıyor.Evet Yumurtlar.
Bu cins nadir bulunan bir cinsmi?Evet Yumurtlar.
Lasius türünü söylemek imkansız gibi birşey çünkü benim farklı lasius türlerim var ve hepsinin kraliçeleri birbirine benziyor ayrıca nadir cinslerden değil.Çok sağolun şans bügün benden yana oldu ve sonunda buldum bir adet kraliçe cinsinide söylermisiniz emin olmak istiyorum lasius yazinca farklı farklı cinsler çıkıyor hangisi bilemedim?
Kraliçenin tam cinsinide söylermisin lasius yazinca 7 8 tane farkli tür çıkıyor.
Bu cins nadir bulunan bir cinsmi?
Anladım peki bunlarda major işci ve asker varmı? Okuduğum bir formda 2side yok yazıyorduda?Lasius türünü söylemek imkansız gibi birşey çünkü benim farklı lasius türlerim var ve hepsinin kraliçeleri birbirine benziyor ayrıca nadir cinslerden değil.
Lasius cinsinde asker ve majör karınca yok malesef.Anladım peki bunlarda major işci ve asker varmı? Okuduğum bir formda 2side yok yazıyorduda?
Sorun yok çok önemli değiller zaten normal işcide yeter benim için.Lasius cinsinde asker ve majör karınca yok malesef.