Önerileriniz nedir?

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Arkadaşlar hepinize selamlar. Benim yakın zamanda bilgisayarım bozuldu ve şu anda mali olarak çok imkanım yok. Bu sene de sınav senem olduğu için hiç değilse yazın bilgisayar alana kadar bi tablet almayı düşünüyorum. Yine inşallah üniversiteye gidersem falan oralarda da kullanırım.
Bütçem 10.000-11.000₺ arasında. Bu fiyatlarda kullandığınız ve not tutmak,film izlemek için önerdiğiniz modeller var mı? Oyun falan oynamayacağım sadece iş ve film.
Ben Lenovo Tab K11 Gen 2 modelini düşünüyordum fakat bugün detaylı araştırdım ve memnun olmayan kişilere denk geldim.
Önerilerinizi bekliyorum. Tablet kullanıp öneride bulunacak kişiler güzelce detaylı biçimde tüm artı ve eksi yönleri ile açıklama yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

omereymenc

Media
Üye
Redmi Pad 2 (9k TL civarında) hemen hemen lenova modeliyle aynı kamera sizin için mühim değilse öneririm, batarya olarak lenova modelinden çok daha iyidir, depolama olarakta 2 katı. Samsung Galaxy Tab A11+ (10.5k TL civarında) Bunu alırsanız da epey memnun kalırsınız diye düşünüyorum şahsen benim 3 yıllık Tab A7 var hala iyi çalışıyor ki siz oyun oynamam diyorsunuz, bence uzun ömürlü ve arayüz olarak diğer cihazdan da iyidir. A9+ da tercih edilebilir biraz daha ucuz o. Son olarak:Huawei MatePad 11.5 (2023) buda sizin için iyi bir seçenek iyice araşıtırıp birinde sizin için en uygun olanda karar kılarsınız.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Redmi Pad 2 (9k TL civarında) hemen hemen lenova modeliyle aynı kamera sizin için mühim değilse öneririm, batarya olarak lenova modelinden çok daha iyidir, depolama olarakta 2 katı. Samsung Galaxy Tab A11+ (10.5k TL civarında) Bunu alırsanız da epey memnun kalırsınız diye düşünüyorum şahsen benim 3 yıllık Tab A7 var hala iyi çalışıyor ki siz oyun oynamam diyorsunuz, bence uzun ömürlü ve arayüz olarak diğer cihazdan da iyidir. A9+ da tercih edilebilir biraz daha ucuz o. Son olarak:Huawei MatePad 11.5 (2023) buda sizin için iyi bir seçenek iyice araşıtırıp birinde sizin için en uygun olanda karar kılarsınız.
Teşekkür ederim hocam öncelikle. Bende 3 yıldır Xiaomi marka telefon kullanan biri olarak Lenovo'dan sonra direk Redmi Pad 2 modelini düşündüm. Kamera zaten önemli değil. Batarya ve depolama açısından gayet başarılı marka.
Samsung ve Huawei modellerini duyuyorum ama Samsung'dan ne zaman telefon alsak hiç memnun kalmadık ondan dolayı ona pek ılımlı değilim açıkçası. Huawei'de de fiyatlar biraz yüksek gibi geldi bana.
Şu anda ilk önceliğim Redmi Pad 2 gibi duruyor araştırıyorum.
Eğer bu modeli kullanan varsa deneyimlerinizi yazın lütfen.
Tekrardan teşekkür ederim sana da❤️

omereymenc

Media
Üye
Teşekkür ederim hocam öncelikle. Bende 3 yıldır Xiaomi marka telefon kullanan biri olarak Lenovo'dan sonra direk Redmi Pad 2 modelini düşündüm. Kamera zaten önemli değil. Batarya ve depolama açısından gayet başarılı marka.
Samsung ve Huawei modellerini duyuyorum ama Samsung'dan ne zaman telefon alsak hiç memnun kalmadık ondan dolayı ona pek ılımlı değilim açıkçası. Huawei'de de fiyatlar biraz yüksek gibi geldi bana.
Şu anda ilk önceliğim Redmi Pad 2 gibi duruyor araştırıyorum.
Eğer bu modeli kullanan varsa deneyimlerinizi yazın lütfen.
Tekrardan teşekkür ederim sana da❤️
Tabi marka gözüyle bakmamak gerek, modele odaklanmanız daha iyi olur bende tablette ölü piksel sorunu yaşadım ancak çözdü samsung servis, Tabletlerine diyeceğim yok hala iyi durumda. Karşılaştırmada epey sitesini kullanabilirsiniz orada kullanıcı yorumları vs. yer alıyor, teknik özellikler ayrıntılı şekilde bulunuyor.
Rica ederim