Bildigim kadsriyla cok pahali bir esya bir sise kapagina sekerli su koyup burazda bakup koyarsaniz is görürKarınca suluğunu nerden bulabilirim?
Kardeşim baktım şimdi antstoreturkey den de yok be 15 TL bişi diyo shopier üzerinden satış yapıyorBildigim kadsriyla cok pahali bir esya bir sise kapagina sekerli su koyup burazda bakup koyarsaniz is görür
Hadi canim hemen almam lazim baktigim bir yerde 67 tl idi teşekkürlerKardeşim baktım şimdi antstoreturkey den de yok be 15 TL bişi diyo shopier üzerinden satış yapıyor
Mahsallah öne öle be 67 TL ona vercegime 100 TL yaşam alanı alırım 3d baskı😂Hadi canim hemen almam lazim baktigim bir yerde 67 tl idi teşekkürler
ben hem alamadığım için hemde pahalı olduğu için 5 ml lik şırınganın ucunu yanmıcak şekilde eritip kapatıyorum içine şekerli su doldurup pamuk koyuyorum hem ucuz hemde olay ulaşılabilirKarınca suluğunu nerden bulabilirim?
Test tüpü kullanabilirsiniz. Özel bir suluğa gerek yok.Karınca suluğunu nerden bulabilirim?
ben hem alamadığım için hemde pahalı olduğu için 5 ml lik şırınganın ucunu yanmıcak şekilde eritip kapatıyorum içine şekerli su doldurup pamuk koyuyorum hem ucuz hemde olay ulaşılabilir
Test tüpü kullanabilirsiniz. Özel bir suluğa gerek yok.
Linki bana da atabilir misinizKardeşim baktım şimdi antstoreturkey den de yok be 15 TL bişi diyo shopier üzerinden satış yapıyor
Tamam dostum sağolKardeşim baktım şimdi antstoreturkey den de yok be 15 TL bişi diyo shopier üzerinden satış yapıyor
Buda iyiymiş denerim knk.ben hem alamadığım için hemde pahalı olduğu için 5 ml lik şırınganın ucunu yanmıcak şekilde eritip kapatıyorum içine şekerli su doldurup pamuk koyuyorum hem ucuz hemde olay ulaşılabilir
Burayada atabilrisin ihtiyaci olan arkadaşlar bakabilir.Dur özelden link atayım sanan