kapaga su koy pamuk koyKarınca Suluğu nereden alabilirm
denedim 1 2 gün sonra kuruyor bu suluğuın üstünde hazne var diye demiştimkapaga su koy pamuk koy
gümrük vergisi cok sıkıntı oluyor yurtdışı uzun sürüyor arkadaşın dediği gibi antstoreturkey de var sağol yine dealiexpress
belli bir ücretin üstünde vergi alıyor çok daha ucuza gelir ama bekleme olayı şansa bağlı eğerki siparişin bir sonraki tekneye yetişirse 1 haftada geldiğide oluyor şansına bağlı ama zaten çok uygun bişey birkaç mazeme daha almayacaksan aliexpresi önermem ama 100 150 liralık alışveriş yapacaksan aliexpres uyguna gelir uzun bekleme şansında var beklememe şansında dediğim gibi teknenin kalkışına bağlı kekegümrük vergisi cok sıkıntı oluyor yurtdışı uzun sürüyor arkadaşın dediği gibi antstoreturkey de var sağol yine de
evet biliyorum sefer başlangıcındaki tekneye gelirse 1 hafta sürmediği de oluyor toplu alışverişlerde kullanıyorum fakat sadece suluk lazımbelli bir ücretin üstünde vergi alıyor çok daha ucuza gelir ama bekleme olayı şansa bağlı eğerki siparişin bir sonraki tekneye yetişirse 1 haftada geldiğide oluyor şansına bağlı ama zaten çok uygun bişey birkaç mazeme daha almayacaksan aliexpresi önermem ama 100 150 liralık alışveriş yapacaksan aliexpres uyguna gelir uzun bekleme şansında var beklememe şansında dediğim gibi teknenin kalkışına bağlı keke
Muhabbet kuşu sulukları oluyo sor verirler bide pamuk köy ucuna boğulmamaları içinPet shoplarda küçük suluk varmı?
Her petshopta bulunmaz sanırım ama mini kuş suluğu/ilaç suluğu şeklinde arayabilirsiniz. İnternette daha kolay bulursunuz.Pet shoplarda küçük suluk varmı?
teşekürler buldumHer petshopta bulunmaz sanırım ama mini kuş suluğu/ilaç suluğu şeklinde arayabilirsiniz. İnternette daha kolay bulursunuz.