Öneri

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Karınca Suluğu nereden alabilirm

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
antstoreturkey.comda olması lazım

Meridia

Yumurta
Üye
gümrük vergisi cok sıkıntı oluyor yurtdışı uzun sürüyor arkadaşın dediği gibi antstoreturkey de var sağol yine de
belli bir ücretin üstünde vergi alıyor çok daha ucuza gelir ama bekleme olayı şansa bağlı eğerki siparişin bir sonraki tekneye yetişirse 1 haftada geldiğide oluyor şansına bağlı ama zaten çok uygun bişey birkaç mazeme daha almayacaksan aliexpresi önermem ama 100 150 liralık alışveriş yapacaksan aliexpres uyguna gelir uzun bekleme şansında var beklememe şansında dediğim gibi teknenin kalkışına bağlı keke

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
belli bir ücretin üstünde vergi alıyor çok daha ucuza gelir ama bekleme olayı şansa bağlı eğerki siparişin bir sonraki tekneye yetişirse 1 haftada geldiğide oluyor şansına bağlı ama zaten çok uygun bişey birkaç mazeme daha almayacaksan aliexpresi önermem ama 100 150 liralık alışveriş yapacaksan aliexpres uyguna gelir uzun bekleme şansında var beklememe şansında dediğim gibi teknenin kalkışına bağlı keke
evet biliyorum sefer başlangıcındaki tekneye gelirse 1 hafta sürmediği de oluyor toplu alışverişlerde kullanıyorum fakat sadece suluk lazım