Kraliçenin üzerindeki kimyasallar hala deforme olmadığı için işçiler ne yazık ki onu hayatta zannediyorlar. Kimyasallar deforme olunca bunu yapmayacaklardır anlayacaklardır ölü olduğunu.Ölü bir kraliçem var ve işçiler ağzına bir şeyler veriyorlar. Sizce ne oluyor?
Ah üzücü. Dün başka bir kraliçem öldü ve antenleri dahil hiç hareket etmiyordu salladım ama hareket etmedi. Akşamında dirildi nasıl oldu sence?Kraliçenin üzerindeki kimyasallar hala deforme olmadığı için işçiler ne yazık ki onu hayatta zannediyorlar. Kimyasallar deforme olunca bunu yapmayacaklardır anlayacaklardır ölü olduğunu.
Pingi çıkmış olabilirAh üzücü. Dün başka bir kraliçem öldü ve antenleri dahil hiç hareket etmiyordu salladım ama hareket etmedi. Akşamında dirildi nasıl oldu sence?
Düzelir mi?Pingi çıkmış olabilirŞaka bir yana bazen kraliçeler düşük sıcaklıklarda ya da strese girdiklerinde tamamen donmuş gibi hareketsiz kalabiliyor. Ölmüş gibi görünüp sonradan toparlamaları nadir ama mümkün bi olay. Muhtemelen gece kendine gelmiştir.
Dirildiğini belirtmişsin. Tekrar mı hareketsiz kaldıDüzelir mi?
Hayır biri dirildi ama fotoğrafta olan ölü hala yatıyor.Dirildiğini belirtmişsin. Tekrar mı hareketsiz kaldı
Onun dirilmesinin muhtemel olduğunu zannetmiyorum. Yakında küflenmeye başlayacaktır.Hayır biri dirildi ama fotoğrafta olan ölü hala yatıyor.
Bence onu başka bir yere alın, dirilme ihtimali varsa diye.Onun dirilmesinin muhtemel olduğunu zannetmiyorum. Yakında küflenmeye başlayacaktır.
Koloniden onu ayırıp başka bir yere koymak olumsuz sonuçlanacaktır. Kendine gelir ise orada gelir gelmez ise işciler onu belirledikleri çöplüğe atacaklardır.Bence onu başka bir yere alın, dirilme ihtimali varsa diye.
Hastalık ihtimaline karşı dedim hocam, yinede haklısınız.Koloniden onu ayırıp başka bir yere koymak olumsuz sonuçlanacaktır. Kendine gelir ise orada gelir gelmez ise işciler onu belirledikleri çöplüğe atacaklardır.
Evet eğer küflenme vb. olursa koloni için zararlı olabilir.Hastalık ihtimaline karşı dedim hocam, yinede haklısınız.