Ölü İşçiler

mys23

Yumurta
Üye
Merhabalar elimde componotus kraliçesi var kraliçe sürekli yumurtalarını kaybetti en sonunda ilk işci cıktı sonra bir ev değiştirme serüvenim oldu kıraliçeyi eve getirdim bu baktımki ikitane işci olmuşlar sonra biyanda işciler öldü ama test tüpünün içinde iki ölü bir tane canlı işci vardı ileriki günlerde baktımki suyu tutan pamuğun dibiölü işcilerve yumurtalar lan dolu ve artık hiç yumurta yok lütfen yardım edin napmalıyım

Ekli dosyalar

• IMG_20221027_191138.jpg
    IMG_20221027_191138.jpg
    35.8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20221027_191107.jpg
    IMG_20221027_191107.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 35

karıncabuldum

Pupa
Üye
Merabalar elimde componotus kraliçesi var kraliçe sürekli yumurtalarını kaybetti en sonunda ilk işci cıktı sonra bir ev değiştirme serüvenim oldu kıraliçeyi eve getirdim bu baktımki ikitane işci olmuşlar sonra biyanda işciler öldü ama test tüpünün içinde iki ölü bir tane canlı işci vardı ileriki günlerde baktımki suyu tutan pamuğun dibiölü işcilerve yumurtalar lan dolu ve artık hiç yumurta yok lütfen yardım edin napmalıyım
Bulaşıcı bir hastalığa yakalanmislar diye düşünüyorum veya besin vermediyseniz olabilir

Taneralp

Yumurta
Üye
Merhabalar elimde componotus kraliçesi var kraliçe sürekli yumurtalarını kaybetti en sonunda ilk işci cıktı sonra bir ev değiştirme serüvenim oldu kıraliçeyi eve getirdim bu baktımki ikitane işci olmuşlar sonra biyanda işciler öldü ama test tüpünün içinde iki ölü bir tane canlı işci vardı ileriki günlerde baktımki suyu tutan pamuğun dibiölü işcilerve yumurtalar lan dolu ve artık hiç yumurta yok lütfen yardım edin napmalıyım
Öncelikle tüpü değiştirmelisin Kraliçen hayatta İse Aldığın tüpün temiz olduğundan emin ol Kraliçeyi oraya taşı ve uzun bi süre rahatsız etme havalar soğuyor Kış uykusuna yatmasın istersen ısıtıcı pet al

mys23

Yumurta
Üye
Öncelikle tüpü değiştirmelisin Kraliçen hayatta İse Aldığın tüpün temiz olduğundan emin ol Kraliçeyi oraya taşı ve uzun bi süre rahatsız etme havalar soğuyor Kış uykusuna yatmasın istersen ısıtıcı pet al
Akşamleyin karışmadım kendileri geçsin dedim ancak geçmiyolar bende ellen geçiriyim diyorm zaten bir işci bir kraliçe var yumurtalarıda yok altlarında .sizce hızlıca geçirsem sıkıntı olurmu

Ekli dosyalar

• IMG_20221028_075052.jpg
    IMG_20221028_075052.jpg
    19.7 KB · Görüntüleme: 12

Taneralp

Yumurta
Üye
Akşamleyin karışmadım kendileri geçsin dedim ancak geçmiyolar bende ellen geçiriyim diyorm zaten bir işci bir kraliçe var yumurtalarıda yok altlarında .sizce hızlıca geçirsem sıkıntı olurmu
Olmaz zarar vermezsen ama Dediğim gibi hem ısıtman gerek hemde çok az strese sokmalısın

mys23

Yumurta
Üye
Olmaz zarar vermezsen ama Dediğim gibi hem ısıtman gerek hemde çok az strese sokmalısın
Bide yeni tüpe koyduktan sonra hemen uyudular şimdi evde kaloriferler yandığı için sıcak artık iyumazlar diye düşünüyorum sizce bidaha yatırmalımıyım