Ölü gibi davranıyor

iSwenyz

Yumurta
Üye
Arkadaşlar dün messor kraliçesi buldum ve bugün kanatlarını dökmüşmü diye kontrol edeyim dedim fakat karınca ölü gibi davranıyordu su tarafındaki pamukta kendini 2 ye bükmüş gibiydi
EdEppp.jpg

Bide son bişi soracağım test tüpünü çorabımın içine koyup kapalı bi çekmeceye koysam sorun olurmu?
Not:Corap ısınmaları için

Nazmiefe

Pupa
Üye
stresten kaynaklanıyor olabilir çorabın içine koy ve dolaba veya çekmeceye koy 3-4 gün sonra ise kontrol et zaten o zamana kötü bir şey varsa ölür yada yumurtlar iyi hobiler.

EArslan

Minör
Üye
Bu pozisyon yumurtlama pozisyonu kraliçe yumurtlamaya çalışıyor o yüzden hayvanı rahatsız etme, etrafını kapat ve tüpü sarsılmayacağı bir yere koy.

Ayrıca çorabın içine koyman iyi olur sıcaklık açısından.

spykex

Yumurta
Üye
kendine bakım yapıyor olabilir yada arkadaşın dediği gibi yumurtluyor olabilir iyi hobiler.

iSwenyz

Yumurta
Üye
Bu pozisyon yumurtlama pozisyonu kraliçe yumurtlamaya çalışıyor o yüzden hayvanı rahatsız etme, etrafını kapat ve tüpü sarsılmayacağı bir yere koy.

Ayrıca çorabın içine koyman iyi olur sıcaklık açısından.
Televizyon sesi rahatsız edermi televizyon çekmecesine koydum başka yer olmadığından
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

stresten kaynaklanıyor olabilir çorabın içine koy ve dolaba veya çekmeceye koy 3-4 gün sonra ise kontrol et zaten o zamana kötü bir şey varsa ölür yada yumurtlar iyi hobiler.
Hem corabın içi hemde kapalı çekmece sorun olmaz dimi?

EArslan

Minör
Üye
Yani pek emin değilim ama televizyon sesinin rahatsız edeceğini düşünmüyorum.

Nazmiefe

Pupa
Üye
Televizyon sesi rahatsız edermi televizyon çekmecesine koydum başka yer olmadığından
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hem corabın içi hemde kapalı çekmece sorun olmaz dimi?
olmaz büyük ihtimalle