Merhaba benim crematogaster türü kraliçe karıncam var bulalı 1 gün oldu su için koyduğum pamuğa çıkmış hareketsizce duruyor saatlerdir baltım ölü değil ama antenini fln katlıyor acaba uyuyormu yoksa stresten falanmı yardımcı olurmusunuz
görsel eklerseniz yardım edebilirim. su için koyduğunuz pamuktan bahsettiğiniz kısmı anlayamadım.Merhaba benim crematogaster türü kraliçe karıncam var bulalı 1 gün oldu su için koyduğum pamuğa çıkmış hareketsizce duruyor saatlerdir baltım ölü değil ama antenini fln katlıyor acaba uyuyormu yoksa stresten falanmı yardımcı olurmusunuz
Su içsin diye önüne koyduğumuz pamuktan bahsettimgörsel eklerseniz yardım edebilirim. su için koyduğunuz pamuktan bahsettiğiniz kısmı anlayamadım.
Bu arada herhalde çok stres olmuş çünkü bugün hareketleri daha normaldi hareket ediyodu öyle full hareketsiz bişekilde durmuyordugörsel eklerseniz yardım edebilirim. su için koyduğunuz pamuktan bahsettiğiniz kısmı anlayamadım.
O pamuktan su icmezler sadece nem sağlar.Çok normal hava soğuksa hareketleri fln yavaşliyor ve genelde öldüklerinde Tüpte su damlacikla olur ya da karinca tets şekilde yatar.Su içsin diye önüne koyduğumuz pamuktan bahsettim
Tamamdır çok sağolun.O pamuktan su icmezler sadece nem sağlar.Çok normal hava soğuksa hareketleri fln yavaşliyor ve genelde öldüklerinde Tüpte su damlacikla olur ya da karinca tets şekilde yatar.