Ikisidr aynı turse olabilirKraliçe durduk yere öldü 3 4 gündür yavaş hareket ediyodu arkadaşlar 4 işçisi 5 pupası var ve bi kraliçem daha var ama onun hiç yumurtasını işçisi yok ikisinide yanı gün bulmuştum koloni birleştirme yapsam tutarmı
birleştirmenin şöyle bir riski var. ölen kraliçe hastalıktan dolayı ölmüş olabilir ve bu hastalık yumurtalara geçmiş olabilir.(hastalıktan kastım ilaç vb) diğer kraliçeyi riske atmak size kalmış. ama bu çok düşğk bir olasılık tabi. genelde havasızlıktan veya stresten ölüyor kraliçeler. riske atmak istiyorsan deneyebilirsin. başarılı olucaktır diye tahmin etmekteyim.Kraliçe durduk yere öldü 3 4 gündür yavaş hareket ediyodu arkadaşlar 4 işçisi 5 pupası var ve bi kraliçem daha var ama onun hiç yumurtasını işçisi yok ikisinide yanı gün bulmuştum koloni birleştirme yapsam tutarmı
Bilmiyorum un kurdu verdim sadece başka bişe vermedim stresten ölebilir ama 4 işçisi var neden stresten ölsünbirleştirmenin şöyle bir riski var. ölen kraliçe hastalıktan dolayı ölmüş olabilir ve bu hastalık yumurtalara geçmiş olabilir.(hastalıktan kastım ilaç vb) diğer kraliçeyi riske atmak size kalmış. ama bu çok düşğk bir olasılık tabi. genelde havasızlıktan veya stresten ölüyor kraliçeler. riske atmak istiyorsan deneyebilirsin. başarılı olucaktır diye tahmin etmekteyim.
4 işçisi var diye stresten ölmeyecek diye birşey yokki. gün içinde çok rahatsız edersen tabikide streslerin hayvan. havasızlıktan ölmüştür muhtemelen.Bilmiyorum un kurdu verdim sadece başka bişe vermedim stresten ölebilir ama 4 işçisi var neden stresten ölsün
senin adına sevindim. bir kaç gün sonra tekrar bakın. 1 hafta geçer ve yumurtalar hala sağlamsa. kabul etmiş demektir. iyi hobiler. iyi şanslar.Koloni birleştirme sorunsuz kayıpsız oldu componotus sanctus.b