Ölü componotus sanctus kraliçesi

Cosmic

Yumurta
Üye
Kraliçe durduk yere öldü 3 4 gündür yavaş hareket ediyodu arkadaşlar 4 işçisi 5 pupası var ve bi kraliçem daha var ama onun hiç yumurtasını işçisi yok ikisinide yanı gün bulmuştum koloni birleştirme yapsam tutarmı

karıncabuldum

Pupa
Üye
Kraliçe durduk yere öldü 3 4 gündür yavaş hareket ediyodu arkadaşlar 4 işçisi 5 pupası var ve bi kraliçem daha var ama onun hiç yumurtasını işçisi yok ikisinide yanı gün bulmuştum koloni birleştirme yapsam tutarmı
Ikisidr aynı turse olabilir

Ünal

Pupa
Üye
Aynı türse dene denemeden bilmek zor ama ola bilecek bı kaç durum işçiler veya diğer kraliçe öle bilir veya kabul eder riske atıp atmamak size kalmış

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
birleştirmenin şöyle bir riski var. ölen kraliçe hastalıktan dolayı ölmüş olabilir ve bu hastalık yumurtalara geçmiş olabilir.(hastalıktan kastım ilaç vb) diğer kraliçeyi riske atmak size kalmış. ama bu çok düşğk bir olasılık tabi. genelde havasızlıktan veya stresten ölüyor kraliçeler. riske atmak istiyorsan deneyebilirsin. başarılı olucaktır diye tahmin etmekteyim.

Cosmic

Yumurta
Üye
birleştirmenin şöyle bir riski var. ölen kraliçe hastalıktan dolayı ölmüş olabilir ve bu hastalık yumurtalara geçmiş olabilir.(hastalıktan kastım ilaç vb) diğer kraliçeyi riske atmak size kalmış. ama bu çok düşğk bir olasılık tabi. genelde havasızlıktan veya stresten ölüyor kraliçeler. riske atmak istiyorsan deneyebilirsin. başarılı olucaktır diye tahmin etmekteyim.
Bilmiyorum un kurdu verdim sadece başka bişe vermedim stresten ölebilir ama 4 işçisi var neden stresten ölsün

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Bilmiyorum un kurdu verdim sadece başka bişe vermedim stresten ölebilir ama 4 işçisi var neden stresten ölsün
4 işçisi var diye stresten ölmeyecek diye birşey yokki. gün içinde çok rahatsız edersen tabikide streslerin hayvan. havasızlıktan ölmüştür muhtemelen.

Cosmic

Yumurta
Üye
Koloni birleştirme sorunsuz kayıpsız oldu componotus sanctus

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Koloni birleştirme sorunsuz kayıpsız oldu componotus sanctus.b
senin adına sevindim. bir kaç gün sonra tekrar bakın. 1 hafta geçer ve yumurtalar hala sağlamsa. kabul etmiş demektir. iyi hobiler. iyi şanslar.