Ben büyük bi tane yaptırdım 40×35 250 tl tuttu fakat buyuk geldi messorlar icin hicbir isime yaramiyo şuan kolonide orda yaşıyo camcılarda kesiyorlar ölçülerine göre sen silikonla yapıştırıyosunaynısını bende düşünüyorum yapmayı ama o camı kime yaptırıacağımı bilemiyorum
torfu toprak yerine kullanabilirsinEkli dosyayı görüntüle 38151
Kolonilerim için işçi sayıları artınca böyle küçük formikaryumlar yapmayı düşünüyorum sizce ölçüler yuvalarını görmem için yeterli olurmu?(cinsine göre aradaki mesafeyi artıracağım elimdeki en küçük cins selonopsis)
-hindistan cevizi torfu toprak için olur mu?
Seninkilerde çok güzel duruyor daha cok göze hitap etmesi için anlaşılanya bunu
yada
2.yi yaptım bir defa çok mükemmel oluyor görüntüsü
ama ders çalışacağım diye bozdum tekrar kuracağım
Bakımı zor olduğu belli şimdiden kolay gelsinolum varya gece yatıyordum o zaman monte carloluydu akvaryum efsane oluyordu
ama bakımı zor co2 istiyor ışık istiyor budama istiyor çok fazla ihtiyacı var
ama değer
TeşekkürlerBakımı zor olduğu belli şimdiden kolay gelsin
Slonepsis gibi küçük türleri torfta hiç ama hiç tavsiye etmem kaybolup ölüyorlar vb. Sıkıntılar olabiliyorEkli dosyayı görüntüle 38151
Kolonilerim için işçi sayıları artınca böyle küçük formikaryumlar yapmayı düşünüyorum sizce ölçüler yuvalarını görmem için yeterli olurmu?(cinsine göre aradaki mesafeyi artıracağım elimdeki en küçük cins selonopsis)
-hindistan cevizi torfu toprak için olur mu?
Ne tavsiye edersinizSlonepsis gibi küçük türleri torfta hiç ama hiç tavsiye etmem kaybolup ölüyorlar vb. Sıkıntılar olabiliyor
3d, alçı (non toxic),ytong vb. Benim önerimNe tavsiye edersiniz