Nylanderia jaegerskoeldi

lordqne

Yumurta
Üye
Bu türü besleyen varsa deneyimlerinden bahsedebilir mi? Ana koloninin bu olmasına karar verdim çünkü en cok zevk veren kolonim bu birde ilk bulduğum tür benim için değerli.Deneyimlerinizi benle paylaşırsanız sevinirim.

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Bu türü besleyen varsa deneyimlerinden bahsedebilir mi? Ana koloninin bu olmasına karar verdim çünkü en çok zevk veren kolonim bu birde ilk bulduğum tür benim için değerli.Deneyimlerinizi benle paylaşırsanız sevinirim.
Nylanderia jaegerskoeldi, ülkemizde egzotik olan bir türdür. Bol nem ve yüksek sıcaklığı sevdikleri bilinir. Şu anda Akdeniz’de vahşi doğada bulunmamaktadır ve Afrika hariç egzotiktir. Abdomen ve kafa koyu kahverengi, thorax ise sarı-kahverengi bir renge sahiptir. Kraliçenin kromozom sayısı 4, işçinin kromozom sayısı 12, erkeğin kromozom sayısı da 2 olarak belirlenmiştir; alt tür çeşitliliğinden kaynaklandığını düşünmekteyim. Polygyny ve monomorfik bir türdür. Claustral bir türdür. Bakımı kolay ve basittir. Ensest üreyebilen bir türdür. Genel boyut ortalaması 3-6 milimetredir.

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Beğenmediyseniz düzeltin lütfen.

untitle

Yumurta
Üye
Öncelikle beğenmememin nedeni kişisel değil yanlış anlamayın. Verdiğiniz bilgilerde sorun yok sadece arkadaş besleyen kişilerden deneyim istemiş (stres seviyesi,beslerken nelere dikkat etmeliyim,en çok ne severler gibi şeyler. siz karınca hakkında bilgi vermişsiniz. bu bilgiler arkadaş için pek faydalı olmasa gerek. o yüzden öyle bir tepki verdim, yanlış anlaşılma olduysa affola.

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Öncelikle beğenmememin nedeni kişisel değil yanlış anlamayın. Verdiğiniz bilgilerde sorun yok sadece arkadaş besleyen kişilerden deneyim istemiş (stres seviyesi,beslerken nelere dikkat etmeliyim,en çok ne severler gibi şeyler. siz karınca hakkında bilgi vermişsiniz. bu bilgiler arkadaş için pek faydalı olmasa gerek. o yüzden öyle bir tepki verdim, yanlış anlaşılma olduysa affola.
Tamamdır, haklısın.
Akdeniz'de yok mu? Ben doğadan nasıl buldum.
Var ama egzotik, insanların Ay’da ya da uzayda olması gibi düşünebilirsin.