Normal kurt verirsem bir şey olur mu?

Gökdennz

Nanitik
Üye
Yaşadığım yerde her yere sordum morio kurdu vs. yoktu normal bildiğiniz etten çıkan kurt tarzı bir şey buldum balık avıyla alakalı bir dükkandan. Karıncalara ondan verirsem bir şey olur mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Yaşadığım yerde her yere sordum morio kurdu vs. yoktu normal bildiğiniz etten çıkan kurt tarzı bir şey buldum balık avıyla alakalı bir dükkandan. Karıncalara ondan verirsem bir şey olur mu?
Kutların cinsi nedir?
Eğer bilmiyorsanız fotoğraflarını atarmısınız?

Gökdennz

Nanitik
Üye
Kutların cinsi nedir?
Eğer bilmiyorsanız fotoğraflarını atarmısınız?
Cinsini sordum kadın da çok bilgili değildi normal kurt dedi küçük ama tombul bir şey idi. Satın almadım daha işçim olmadığı için sadece nerelerde var alacağım zaman bilmek için araştırdım. fotoğraf çekemiyorum o yüzden. İnternetten araştırma yapayım bulursam atıcam.

Gökdennz

Nanitik
Üye
Sinek larvası bu.Eğer dışarıdan toplamadılarsa,parazit ve ilaç taşımıyorsa verilebilir.
O konuda hiç güveneceğimi sanmıyorum onlara sanırım en mantıklısı un kurdu temin etmek olucak internetten. Sen alıyorsan nerden alabilirim önerin varsa çok sevinirim.

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
O konuda hiç güveneceğimi sanmıyorum onlara sanırım en mantıklısı un kurdu temin etmek olucak internetten. Sen alıyorsan nerden alabilirim önerin varsa çok sevinirim.
Ben Türkiye'ye yaşamıyorum o yüzden tam bilmiyorum Ankara canlı yem ve Antalya çekirge diye yerler varmış.

Merdcan

Yumurta
Üye
bende bayağı fazladan adult un kurdu var istersen yollayabilirim

Gökdennz

Nanitik
Üye
bende bayağı fazladan adult un kurdu var istersen yollayabilirim
Şu an ihtiyacım yok tek kraliçem var kış uykusuna yatacak kasım sonunda, ilk baharda verir ilk işçisini. Önceden araştırma yaptım nerde bulabilirim zamanı geldiğinde diye. İleride tekrar iletişimimiz olursa güzel olabilir ama şu an elimde olması fazladan yük olacak o yüzden şimdilik gerek duymuyorum düşüncen için teşekür ederim dostum.