Nolacak şimdi

• Konbuyu başlatan Üye silindi 2850
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 2850

Ben messor multy yaptım (linçlemeyin), bu gün kraliçelerden birisi öbürünü öldürmüştü ve ölen kraliçenin kafası öbür kıralicenin ayağını ısırmış ve ölen kraliçenin kafasının antenleri hâlâ hareket ediyor. Kolunda bilezik gibi yapışmış bırakmıyor, sıkıntı olur mu (bu arada kraliçe karınca tek attı parçaladı görmeniz lazımdı çok iyiydi)

Nazdravia

Nanitik
Üye
Multi yapmamanızı tavsiye etmemize rağmen multi yapmışsınız bir de hayvanlardan biri ölürken tek attı parçaladı çok iyiydi diyorsunuz? Lınçlemeyin demişsiniz de linçlememiz için açmışsınız sanki konuyu

Mucitadam

Yumurta
Üye
Ben messor multy yaptım (linçlemeyin), bu gün kraliçelerden birisi öbürünü öldürmüştü ve ölen kraliçenin kafası öbür kıralicenin ayağını ısırmış ve ölen kraliçenin kafasının antenleri hâlâ hareket ediyor. Kolunda bilezik gibi yapışmış bırakmıyor, sıkıntı olur mu (bu arada kraliçe karınca tek attı parçaladı görmeniz lazımdı çok iyiydi)
Bunun neyini görmemiz gerek dostum, bunun nesi iyi ben anlam veremedim. Kraliçeler birbirini parçalıyor ve siz de keyifle izliyorsunuz tebrikler

Ü

Üye silindi 2850

Mangalda koyunu götürmeyi biliyorsunuz da 2 hayvanın birbiri ile savaşmasını izleyip ve bunu zorlamadan yapmak canice mi geliyor, bu olay doğada her gün oluyor

Mucitadam

Yumurta
Üye
Mangalda koyunu götürmeyi biliyorsunuz da 2 hayvanın birbiri ile savaşmasını izleyip ve bunu zorlamadan yapmak canice mi geliyor, bu olay doğada her gün oluyor
Bunun mangalda koyun götürmekle ne alakası var kardeşim, hem doğada hayvanlar kendi istekleriyle savaşıyor veya kaçıyor, sen 2 kraliçeyi aynı alana koyuyorsun savaşmaktan başka bir çareleri varmı söylesene bana, iki ucu kapalı bir alanın içinde doğal olarak ölümüne savaşacaklar. Ki kraliçeleri birleştirme yapılırken sürekli gözetlemek gerek birbirlerine zarar vermeye başladıkları anda ayırmalıydın. Birbirine tek attı mükemmel di çok iyiydi demen canice

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
(bu arada kraliçe karınca tek attı parçaladı görmeniz lazımdı çok iyiydi)
Forumdaki pek çok kişiden çeşitli konularda yardım ve destek alıp yine de hoşumuza gitmeyecek bir konuyu çok rahat bir şekilde "linçlemeyin" diyerek paylaşman oldukça saygısızca dostum. Sonra da çok pişkince çıkıp "ama kuzuyu yemeyi biliyorsunuz" diyorsun. Faydalandığın bir mecraya biraz saygılı olmalısın. Hobiciler olarak bu tarz konularda hassas düşünüyoruz. Multi denemen mesele değil, tecrübe edip öğrenmek istemiş diye düşünürdüm ama bu kadar pişkince anlatman ve cevapların beni çok rahatsız etti.